Solana en BONK notering op OKX: Whales betreden de markt

De OKX-beurs heeft onlangs de notering van Solana (SOL)-tokens waargenomen, waaronder de opvallende mememunt BONK, die een aanzienlijke schare fans heeft verzameld binnen de cryptogemeenschap.

Grotere spelers treden op

De groeiende belangstelling voor BONK heeft ervoor gezorgd dat grote investeerders, ook wel ‘walvissen’ genoemd, zich ermee gaan bemoeien. Dit werd geïllustreerd door een handelaar die na strategische aan- en verkopen van aanzienlijke hoeveelheden BONK een winst van $6,9 miljoen wist te behalen.

Gelijktijdig heeft Solana een opvallende toename in activiteit doorgemaakt, waarbij het aantal dagelijkse actieve adressen volgens de gegevens van Artemis in de afgelopen 90 dagen indrukwekkend met 141% is gegroeid.

Deze versterkte betrokkenheid is een positief signaal voor het netwerk, wat wijst op een groeiende gebruikersgemeenschap en een toename in gebruik.


Stijgende ontwikkelingen

Solana heeft zijn positie op de markt verder versterkt door significante vooruitgang te boeken op het gebied van tools, ontwikkelaarservaring en de kwaliteit van inhoud binnen het ecosysteem.

Gedurende 2023 schommelde het aantal maandelijks actieve ontwikkelaars consistent tussen de 2500 en 3000, waarbij Solana bewees in staat te zijn om hoogwaardig talent aan te trekken en te behouden. Het feit dat meer dan 50% van de ontwikkelaars betrokken blijft, benadrukt het sterke engagement van nieuwkomers in het SOL-ecosysteem.

Solana’s hackathons hebben veel deelnemers aangetrokken, met meer dan 900 inzendingen tijdens de meest recente Hyperdrive-hackathon.

Dit wijst op een levendige gemeenschap van ontwikkelaars en positioneert het netwerk als een aantrekkelijk platform voor ontwikkelaars in de toekomst.

Met deze positieve ontwikkelingen weerspiegelde de prijs van het token het algehele optimisme.

Op dit moment wordt SOL verhandeld tegen $100,54, wat een indrukwekkende groei van 11,2% in de afgelopen 24 uur laat zien.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!