AI-altcoin stijgt 250% in drie maanden – Op weg naar ATH?

Een veelgevolgde cryptostrateeg gelooft dat een altcoin gericht op kunstmatige intelligentie (AI), Fetch.ai (FET), binnenkort naar nieuwe recordhoogtes zou kunnen stijgen.

De pseudonieme analist Rekt Capital vertelt zijn 382.100 volgers op het social mediaplatform X dat Fetch.ai in een opwaartse trend kan blijven als het een belangrijk weerstandsniveau op de maandgrafiek doorbreekt:

“Een correctie vindt momenteel plaats richting het lokale steunniveau (gemarkeerd in paars). Tot dusverre is de reactie op dit niveau succesvol. Als deze stabiliteit aanhoudt, zal FET zijn cruciale weerstandsniveau (aangeduid in rood) benaderen, wat een mogelijkheid opent voor het bereiken van nieuwe recordhoogtes. Het bereiken van een prijsontdekking lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.”

Bron: Rekt Capital/X

FET sloot op 19 oktober 2023 op $0,204 en wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,730, een winst van bijna 258%. FET bereikte in november 2021 een recorddaghoogte van $1,17.

Fetch.ai is een blockchain-gebaseerd AI-platform dat tot doel heeft de logistiek van de toeleveringsketen of het bijhouden van gegevens voor individuen of organisaties te automatiseren.

Vervolgens zegt de handelaar dat Ethereum (ETH) naar boven zou kunnen bewegen als het een belangrijk steunniveau van $2.274 behoudt:

“ETH is momenteel bezig met een retest van het $2.274-niveau (gemarkeerd in rood) als steunpunt. Indien deze retest succesvol is, zou dit een potentiële waardestijging van 22% kunnen inluiden. De positieve trend, aangeduid als de ‘groene weg’, blijft van kracht zolang dit rode niveau als effectieve support blijft functioneren.”

Bron: Rekt Capital/X

Kijkend naar de maandgrafiek van de handelaar, suggereert hij dat ETH mogelijk op weg is naar het niveau van $2.791.

Ethereum wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $2.266, een stijging van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!