Bluntz voorspelt ATH voor INJ en ziet layer-1’s opwarmen

Een handelaar die nauwkeurig de bodem van de markt van Bitcoin (BTC) in 2018 voorspelde, voorspelt nu nieuwe all-time highs voor een altcoin van een gedecentraliseerde exchange (DEX). De anonieme analist Bluntz vertelde zijn 234.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat er zojuist een bullish divergentie is opgetreden op de vieruursgrafiek van Injective (INJ).

Handelaren houden vaak nauwlettend in de gaten voor bullish divergenties, omdat deze het einde van een correctieve beweging kunnen signaleren. Bluntz deelde een grafiek waaruit blijkt dat INJ zich zou kunnen opmaken voor een rally naar een all-time high van $47.

“INJ is iets waar ik al een tijdje in probeer te stappen, maar het bleef maar stijgen. Het had eindelijk een bijna 25% daling en kreeg hier een mooie bevestigde bullish divergentie op de vieruursgrafiek.”

Op het moment van schrijven wordt INJ verhandeld voor $36,30, een daling van meer dan 2% in de afgelopen dag. Bluntz volgt ook de prijsactie van vier crypto-projecten op layer-1 en denkt dat hun inheemse activa klaar zijn om de volgende opwaartse beweging te ontketenen.

“Alle layer-1’s lijken weer op te warmen. SOL, AVAX, SEI, SUI.”

Als we dichterbij kijken naar Sui (SUI), voorspelt de analist dat de altcoin met meer dan 28% kan stijgen vanaf de huidige prijzen.

“SUI maakt zich klaar voor de volgende stap naar $1 en verder, dit is een goede dip om naar mijn mening in te stappen.”

Op het moment van schrijven heeft SUI een waarde van $0,78.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!