Analist voorspelt “vuurwerk” voor deze bluechip altcoin

Een populaire analist en handelaar zegt dat een top-vijf altcoin naar marktkapitalisatie hoger zou kunnen stijgen als het een belangrijke weerstandszone overwint en deze omzet in een ondersteuningsgebied.

De pseudonieme analist, bekend als Rekt Capital, vertelt zijn 379.700 volgers op het X sociale mediaplatform dat als Binance Coin (BNB) het weerstandsniveau van $340 omzet in een steunniveau, “het vuurwerk echt zal beginnen” voor het vierde grootste crypto-activum naar marktkapitalisatie.

Uit de grafiek van Rekt Capital blijkt dat BNB uit een dalende driehoek op de wekelijkse grafiek is gebroken en zich stevig boven de hypotenusa van het patroon heeft gevestigd. Hoewel een dalende driehoekspatroon typisch bearish is, duidt een succesvolle doorbraak boven de hypotenusa op het begin van een bullish trend.

BNB handelt op $320 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 20% in de afgelopen week.

Vervolgens is Bitcoin (BTC) aan de beurt. Volgens de pseudonieme analist zijn er “nog iets meer dan 100 dagen” over voordat Bitcoin zijn vierde halvering ondergaat, die gepland staat voor april 2024:

“Eventuele diepere correcties in de pre-halveringsperiode zouden ultieme koopjeskansen zijn [voor Bitcoin].”

Uit de grafiek van Rekt Capital blijkt dat Bitcoin boven de bovenste trendlijn van een stijgende driehoek is uitgebroken, een patroon dat doorgaans bullishheid aangeeft. Volgens dezelfde grafiek onderging Bitcoin een aanzienlijke correctie net voor de derde halvering in 2020 en slaagde het er vervolgens in om datzelfde jaar boven de toenmalige all-time high uit te breken.

Bitcoin handelt op $42.849 op het moment van schrijven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!