Peter Brandt schoolt Ethereum-supporters in grafiek-skills

De legendarische handelaar Peter Brandt heeft onlangs tijd besteed aan het bijspijkeren van Ethereum (ETH)-voorstanders over chartingsvaardigheden in een poging om de vooruitgang van de munt te nuanceren.

Op zijn officiële account op X verklaarde Peter Brandt dat wat velen een oplopende driehoek in de Ethereum-prijs noemen, technisch onjuist is. Met zijn ervaring in het maken van grafieken wees Peter Brandt op redenen waarom hij gelooft dat het patroon in Ethereum geen oplopende driehoek is.

Een oplopende driehoek is een bullish grafiekformatie die over het algemeen een aanstaande uptrend afbeeldt in overeenstemming met stijgend volume. Wanneer de prijs boven de bovenste horizontale lijn uitbreekt, kan het activum zijn opwaartse trend voortzetten, tenzij grotere marktkrachten de trend beïnvloeden.

Volgens de handelaar was het juiste startpunt voor het Ethereum-patroon augustus 2022 en niet april 2022 toen de munt een lokaal hoogtepunt bereikte. In werkelijkheid labelde Peter Brandt de prijsactie van april 2022 als onderdeel van een voorafgaande beartrend.

Peter Brandt / X

Bij het bekijken van de Ethereum-grafiek aller tijden is deze laatste verklaring correct, aangezien het prijshoogtepunt van $3.522,36 in april 2022 komt nadat de munt zich heeft teruggetrokken van het All-Time High (ATH) van $4.891,70 in november 2021.

Peter Brandt verduidelijkte dat oplopende driehoeken horizontale bovengrenzen hebben, zoals eerder gedefinieerd. Wanneer uitgezoomd, is het hoogtepunt van april 2023 $120 hoger dan dat van augustus 2022 dat veel mensen niet erkenden als het startpunt in het plot van het oplopende driehoekpatroon.

Desalniettemin erkende Brandt dat deze manier van in kaart brengen er weinig toe doet, omdat de “meetimplicaties voor het bepalen van doelen ongeveer hetzelfde zijn voor een oplopende driehoek en een stijgende wig.”

Hij concludeerde door op te merken dat uiteindelijk “schoonheid in het oog van de toeschouwer kan liggen,” waarbij benadrukt wordt hoe verschillende handelaren gegevens op verschillende manieren kunnen interpreteren.

De voortdurende kritiek op Ethereum Peter Brandt heeft meer dan eens de krantenkoppen gehaald door Ethereum te bekritiseren als een activum dat gedoemd is te dalen. Opmerkelijk is dat Peter Brandt recentelijk heeft toegegeven dat hij ETH heeft verkort omdat hij geloofde dat het onder het prijsniveau van $1000 zou kunnen vallen, en waarschijnlijk naar $650.

Als onderdeel van zijn bearish voorspellingen voor Ethereum is de legendarische handelaar ervan overtuigd dat de op een na grootste digitale valuta over 10 jaar mogelijk geen genoteerd activum meer is vanwege de hoge gasvergoedingen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!