CEO Paolo Ardoino viert groei en succes van Tether

Paolo Ardoino, de CEO van Tether, heeft in een post teruggeblikt op de groei van het bedrijf sinds de oprichting. Ardoino vierde de huidige status van het bedrijf, met de USDT stablecoin die een marktkapitalisatie van $91,5 miljard bereikte op verschillende blockchains, $4 miljard in overtollige reserves, en een portfolio van investeringen in mining, energie en kunstmatige intelligentie (AI).

Paolo Ardoino viert Tether

Paolo Ardoino, CEO van Tether, het bedrijf achter de uitgifte van USDT, merkte op over de evolutie van het bedrijf en de omvang en betekenis die het heeft bereikt voor “miljoenen mensen”, vooral in opkomende markten en ontwikkelingslanden.

Met de nadruk op de groei van het bedrijf en de verandering in de recente jaren, verklaarde Ardoino:

“Tether is geëvolueerd. We hebben naar onze gemeenschap geluisterd, we hebben geleerd en verbeterd. Het is een proces. Dat zal altijd zo zijn. Geen enkel bedrijf heeft de luxe om te bestaan zonder uitdagingen. Maar het team hield de focus. Door het vuur en de vlammen, gaan we door.”

Ardoino prees ook dat USDT $95,4 miljard in marktkapitalisatie heeft bereikt, waarmee het de grootste stablecoin in de cryptocurrency markt werd, met $4 miljard aan overtollige reserves die gescheiden zijn van de daadwerkelijke reserves die de USDT op de markt ondersteunen.

Tether heeft echter niet stilgezeten met deze winsten, want het heeft langzaam geïnvesteerd in verschillende initiatieven die te maken hebben met mining, hernieuwbare energie, ontwikkelingsplatforms en kunstmatige intelligentie (AI). Ardoino noemde Holepunch, Synonim, Northern Data en Tether Energy, en benadrukte de uitbreiding van het bedrijf naar verschillende gebieden om te blijven groeien en uitbreiden.

Het bedrijf heeft ook onlangs zijn toewijding op het gebied van naleving versterkt, waarbij het de nauwe integratie met Amerikaanse overheidsinstanties zoals de Secret Service en het Federal Bureau of Investigation (FBI) onthulde.

Tot slot onthulde Ardoino Tether’s plannen om nieuwe producten voor 2024 te ontwikkelen en de bestaande te consolideren. “Ze zullen verbluffend zijn,” concludeerde hij.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!