Rekt Capital deelt kijk op ADA, NEAR en de altcoin-marktkapitaliatie

Een populaire crypto-handelaar, bekend op X als Rekt Capital, gaf onlangs aan dat hij denkt dat de marktkapitalisatie van altcoins klaar zou kunnen zijn om te stijgen.

De anonieme analist deelde een grafiek met zijn 379.200 volgers op het social mediaplatform, waarin de marktkapitalisatie van alle crypto-projecten wordt onderzocht, met uitzondering van de top 10 activa.

De handelaar merkte op dat de marktkapitalisatie van altcoins historisch gezien “aanzienlijk is toegenomen” wanneer deze een hertest uitvoerde van een gebied dat hij heeft omcirkeld rond $182,86 miljard. De marktkapitalisatie van altcoins is onlangs door dat gebied heen gegaan.

Rekt Capital / X

Wat betreft specifieke crypto-activa merkte Rekt Capital op dat Cardano (ADA), de uitdager van Ethereum (ETH), probeert uit te breken uit zijn kortstondige heropbouwingsbereik op recente hoogtepunten.

De analist zei dat een bevestigde uitbraak betekent dat ADA klaar is om te stijgen naar $0,72. Het op de 8e plaats gerangschikte crypto-activum naar marktkapitalisatie handelt op $0,61 op het moment van schrijven en staat meer dan 2% lager in de afgelopen 24 uur.

Rekt Capital / X

Rekt Capital zei ook dat winsten in het verschiet liggen voor mede-uitdager van Ethereum, NEAR Protocol (NEAR). Hij beschreef het als volgt:

“Bijna +150% sinds het uitbreken van zijn belangrijkste patroon. NEAR zou kunnen stijgen naar $6 als het in staat is om dit blauwe niveau van $4,36 voor het einde van december opnieuw te claimen als ondersteuning.”

Rekt Capital / X

NEAR handelt op $4,31 op het moment van schrijven. Het crypto-activum op de 24e plaats naar marktkapitalisatie is bijna 5% gestegen in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!