Cardano signaleert bullish indicatoren voor een grote rally

Cardano (ADA) bullmarkten expert Dan Gambardello heeft gewezen op enkele belangrijke technische indicatoren die aantonen dat de cryptocurrency op weg is naar een enorme rally. De analist, bekend om zijn optimistische doelen voor Cardano, verklaarde dat de digitale valuta “klopt op de deuren van de bullmarkt”, wat impliceert dat een aanstaande rally om de hoek ligt.

Hij legde uit dat de bullmarktdeuren die te zien zijn in Bitcoin-grafieken Fibonacci Retracement-niveaus zijn, gemarkeerd door een hoogtepunt van de bullmarkt en een dieptepunt van de bearmarkt, wat resulteert in een gedefinieerd retracementgebied.

Met behulp van de Fibonacci-indicator wees Gambardello erop dat het moeilijk is om de bullmarktdeuren voor Cardano te identificeren, aangezien deze metric betekent dat de munt tot wel 700% tot 1000% vanaf het huidige niveau zou moeten stijgen om de lagere hoogtepunten te bereiken.

Om nauwkeurig deze door Gambardello beschreven bullsmarktdeur te bepalen, die hij omschreef als een “groot ding” voor een daaropvolgende rally, is een sleutelindicator om in te zetten de “Change of Character” (ChoCh). Volgens zijn uitleg ontstaat ChoCh wanneer de prijs een eerdere swing low breekt tijdens een opwaartse trend.

Volgens hem is een actief dat ChoCh vertoont de eerste fase die wordt gevormd in het streven naar de bullmarktdeuren. Ten tweede noemde hij de “Change of Structure” setup die ontstaat wanneer een prijs een eerdere swing high breekt tijdens een opwaartse trend. De Change of Structure-setup is het tegenovergestelde van de ChoCh-indicator.

Daarnaast sprak hij over “Signals and Overlays” als voorloper van de bullmarktdeuren die zojuist zijn geactiveerd op de wekelijkse grafiek. Hoewel de tijdlijn voor deze trends en de uiteindelijke push naar nieuwe hoogtepunten mogelijk wordt gemarkeerd door consolidaties onderweg, suggereerde Gambardello dat het in de gaten houden van deze trends een strategische zet zou kunnen zijn voor langetermijnhandelaren van ADA.

Volgens eerdere rapporten voorspelt Gambardello dat Cardano volgend jaar een prijs van $11 zal bereiken, en deze indicatoren bevestigen slechts de waarschijnlijkheid.

Van de top blockchain-protocollen van de layer 1’s die vandaag de dag bestaan, heeft Cardano een zeer indrukwekkende glans die alle handelaren op de lange termijn zou kunnen begunstigen. Met nieuwe DApps en innovaties variërend van stablecoins tot AI-chatbot Girolamo, wordt het potentieel van Cardano om de kloof tussen blockchain en het financiële ecosysteem te overbruggen steeds meer getoond.

Hoewel dit de vraag naar Cardano op de lange termijn zou kunnen stimuleren, kan het ook fraudeurs in het ecosysteem binnenlaten, en handelaren moeten opletten voor deze gevaren en passende risicobeheerstrategieën toepassen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!