THORchain kan makkelijk het pad van INJ volgen, aldus Kaleo

Een breed gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar heeft optimisme geuit over een blue-chip altcoin die in twee maanden meer dan verdrievoudigd is in waarde.

De analist, bekend onder het pseudoniem Kaleo, deelde zijn bullish sentiment met zijn 611.900 volgers op het X sociale mediaplatform. Hij zei dat als THORchain (RUNE) stijgt boven de dalende trendlijn op de dagelijkse grafiek, die momenteel fungeert als een weerstandsniveau op hoog tijdsbestek, hij “gemakkelijk kan zien” dat het gedecentraliseerde cross-chain liquiditeitsprotocol “een run naar nieuwe all-time highs maakt”. Hij gaf het volgende aan:

“De dip gekocht en een positie gestart in RUNE.

Als er iets is dat ik de afgelopen maanden heb geleerd – het is om de momentum niet te negeren.

Als het lukt om boven het weerstandsniveau op hoog tijdsbestek te breken, zie ik het gemakkelijk een run maken naar nieuwe all-time highs.”

THORchain, momenteel de 50e grootste crypto-asset op basis van marktkapitalisatie, handelt op $5,40 op het moment van schrijven, een stijging van ongeveer 231% vanaf het laagste punt van $1,63 op 21 oktober. Het recordhoogtepunt van het gedecentraliseerde cross-chain liquiditeitsprotocol was $21,28 in mei 2021.

Volgens Kaleo overwon het THORchain/Bitcoin (RUNE/BTC) -paar vorige maand een weerstandsniveau op hoog tijdsbestek op de dagelijkse grafiek, wat samenviel met het begin van de huidige rally. Hij zei het volgende:

“RUNE brak al boven het weerstandsniveau op hoog tijdsbestek op het BTC-paar begin november toen het echt begon te stijgen.

Wil niet de kans missen op een INJ-type run met een naam die ik al tijden ken, maar vooral vanaf de zijlijn bekijk terwijl het print.”

RUNE/BTC handelt op 0,00012299 BTC ($5,40) op het moment van schrijven.

De volgende is Bitcoin. Op een bijgevoegde grafiek lijkt Kaleo te suggereren dat de vlaggenschip cryptocurrency op dit moment de prijsactie kopieert die het in 2020 en 2021 registreerde op de vieruursgrafiek. Bovendien lijkt uit de bijgevoegde grafiek dat de breed gevolgde pseudonieme handelaar verwacht dat Bitcoin begin volgend jaar een prijs van meer dan $48.000 zal bereiken.

Kaleo / X

“Bitcoin / BTC

Iets als dit vanaf hier”

Wat het komende jaar betekent voor crypto-assets, zei de anonieme analist:

“Solana nadert $100.

Avalanche nadert $50.

Bitcoin nadert $50.000.

Altcoins beginnen weer over de hele linie te bewegen.

Memecoins worden gedrukt.

NFT’s (non-fungible tokens) ontwaken.

En het is nog steeds vier maanden tot de [Bitcoin] halvering.

Verdomme, 2024 gaat waanzinnig worden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!