Martinez deelt voorspellingen voor ETH, LINK en BTC

Crypto-analist en handelaar Ali Martinez beweert dat het toonaangevende smart contract platform Ethereum (ETH) het podium inricht voor een explosieve rally. Martinez vertelde aan zijn 36.600 volgers op het sociale mediaplatform X dat ETH meer dan 60% in waarde zou kunnen stijgen vanaf het huidige niveau, nadat mensen beginnen met het toenemend aanschaffen van de activa. Hij gaf het volgende aan:

“Ethereum test momenteel opnieuw zijn uitbraakzone vanuit een oplopende driehoek, wat wijst op voorbereiding voor een verdere stijging. Het prijsbereik tussen $2.150 en $1.900 zou de ideale zone kunnen zijn voor accumulatie voordat ETH zijn zinnen zet op een hoger doel van $3.500.”

Ali Martinez / X

Kijkend naar zijn grafiek, gebruikt de handelaar Fibonacci retracement niveaus om te voorspellen dat de belangrijkste altcoin uit een bullish oplopende driehoekprijspatroon zou kunnen breken om het niveau van $3.372 te overschrijden. Ethereum handelt op $2.178 op het moment van schrijven, iets lager in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens gebruikt de handelaar de In/Out of the Money Around Price (IOMAP) metric – die crypto-adressen classificeert als winstgevend, break-even of verliesgevend – om een ​​belangrijk weerstandsniveau te bepalen voor de decentrale oracle provider Chainlink (LINK).]

“Wachtend op een Chainlink van $20? Eerst is er een belangrijke barrière te overwinnen op $15. Hier houden ongeveer 19.000 adressen rond de 73,6 miljoen LINK vast. Het breken van deze weerstand is cruciaal. Eenmaal doorbroken, zou LINK goed gepositioneerd kunnen zijn om zijn opwaartse traject voort te zetten.”

Chainlink handelt op $14,15 op het moment van schrijven, licht gestegen in de afgelopen 24 uur. Ten slotte waarschuwt de analist dat Bitcoin (BTC) een bearish neerwaarts driehoekprijspatroon vormt. Hij zei dat hij nauwlettend twee belangrijke prijsdoelen in de gaten houdt om te bepalen in welke richting Bitcoin mogelijk een grote beweging kan maken.

“Bitcoin vormt een neerwaartse driehoek op het uurlijkse diagram. Belangrijke niveaus in de focus? $41.900 en $40.700. Een beslissende sluiting boven of onder dit bereik zou een scherpe 8% tot 9% BTC-prijsbeweging in de overeenkomstige richting kunnen veroorzaken.”

Ali Martinez / X

Bitcoin handelt op $43.533 op het moment van schrijven, een stijging van 3,1% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!