Bitcoin zou binnen twee dagen met 30% kunnen stijgen, aldus CNBC-analist

CNBC-bijdrager en optiehandelaar Jon Najarian heeft in een nieuw interview met Scott Melker aangegeven dat één factor voor een plotselinge parabolische beweging zou kunnen zorgen in de Bitcoin koers.

In het interview zei Najarian dat hij gelooft dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) verschillende Bitcoin ETF’s goed gaat keuren, en dat dit voor maar liefst een 30% stijging zou kunnen zorgen. Hij waarschuwde echter dat BTC mogelijk in het bereik van $37.000 zou duiken voordat een mogelijke ETF-goedkeuring op de spotmarkt zou plaatsvinden. Hij beschreef het als volgt:

“Ik denk dat we een Bitcoin ETF gaan bemachtigen. Als we dat doen, zal Bitcoin in twee dagen tijd 25% tot 30% stijgen. Mensen lopen daar al op vooruit.

Ik denk dat we teruggaan en $37.000 opnieuw testen…

Het lijkt erop dat we op de grafieken zoveel moeite hebben gehad met de stijgingen, en dat is waar we waarschijnlijk steun zullen vinden als we gaan dalen.”

Najarian verdedigde Bitcoin ook tegen critici zoals de Democratische Amerikaanse senator Elizabeth Warren. Hij vervolgde met:

“Ik hou nog steeds van [Bitcoin]. Ik weet niet waarom iemand dat niet zou doen, behalve Elizabeth Warren, en mensen die niet willen dat wij soevereiniteit hebben over onze eigen rijkdom, welke rijkdom dat ook is.

Het hoeven geen miljardairs en centimiljonairs te zijn die Bitcoin nodig hebben, maar heel veel mensen hebben het wel nodig, vooral als ze de digitale dollar door de strot van mensen willen duwen en feitelijk willen bepalen waar ze aan kunnen uitgeven…

Dat is wat de digitale dollar is: het geeft hen controle over jouw rijkdom.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!