Bitcoin zou kleine parabolische run kunnen maken, aldus analist

De handelaar die nauwkeurig de crypto-marktcrash van 2021 voorspelde, zei dat Bitcoin (BTC) mogelijk de weg effent voor een relatief kleine parabolische beweging. De pseudonieme analist Dave the Wave vertelde aan zijn 143.200 volgers op het sociale mediaplatform X dat de koning van de crypto zou kunnen stijgen als het een sleutelniveau rond de $50.000 doorbreekt.

“Breek het opwaartse kanaal en BTC gaat parabolisch, anders gaat het business as usual.”

Dave the Wave / X

De boven- en ondergrenzen van het kanaal van de handelaar zijn gebaseerd op zijn versie van de logaritmische groeicurves (LGC), die proberen de macrohoogtes en -dieptepunten van Bitcoin te voorspellen terwijl ze middellange termijnvolatiliteit en ruis filteren.

Hij zei ook dat de logaritmische maandelijkse moving average convergence divergence (LMACD) van Bitcoin, een lange termijn momentum-indicator, bullish knippert, vergelijkbaar met de manier waarop het dat deed vóór een parabolische uitbraak in 2019.

“Nog een mini-parabolische run van BTC in de maak?”

Dave the Wave / X

Kijkend naar zijn grafiek lijkt de handelaar te suggereren dat de mini-parabolische beweging BTC voorbij het niveau van $60.000 zou kunnen brengen. Hij gaf ook aan dat het lijkt alsof Bitcoin mogelijk een bullish inverse head-and-shoulders patroon zal voltooien, waardoor het voorbij $50.000 kan gaan.

“Werkt ook met de ‘cyclus.'”

Dave the Wave / X

BDe handelaar zei eerder dat de marktstructuur van Bitcoin de koning van de crypto klaarmaakt om boven de $200.000 uit te stijgen tegen december 2025. Bitcoin wordt verhandeld voor $43.932 op het moment van schrijven, een marginale toename gedurende de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!