Cardano kan in bullish scenario naar $0,75, aldus analist

Crypto-analist en handelaar Ali Martinez heeft een Cardano-grafiek gepubliceerd en uitgelegd waarom hij verwacht dat ADA eind deze maand zo hoog zal stijgen als $0,75. Martinez deelde een ADA/USD-grafiek van de Binance-exchange om te laten zien dat hij een enorme prijsstijging verwacht, aangezien het inheemse token ADA van Cardano van plan is om deze maand meer dan 71% aan zijn prijs toe te voegen, de laatste maand van het jaar 2023 waarin de huidige bull run begon.

Ali verklaarde dat op dit moment de prijs van Cardano een traject herhaalt dat lijkt op dat van drie jaar geleden (minus de neergang veroorzaakt door de pandemie die drie jaar geleden uitbrak). Met uitzondering van die korte ineenstorting bereikte Cardano eind 2020 een historisch hoogtepunt van $0,2 en steeg vervolgens naar een all-time high van $3,058 na een stijging van 2.984,75%.

Ali Martinez / X

Als dit patroon blijft volgen, zegt de analist dat ADA tegen het einde van december potentieel het niveau van $0,75 kan bereiken (een stijging van 71,73%) en vervolgens door kan gaan naar een historisch hoogtepunt van $8 in 2025. Whales haasten zich om miljarden ADA te verzamelen In de afgelopen week heeft Cardano een indrukwekkende stijging van 22,17% doorgemaakt, waarbij het steeg van $0,3698 naar het lokale hoogtepunt van $0,4518.

De groei werd echter gevolgd door een daling van 3,68% in de afgelopen 24 uur. ADA wordt verhandeld op $0,4347 op het moment van schrijven. Volgens gegevens gedeeld door de on-chain data-aggregator IntoTheBlock heeft deze ADA bull run, die zelfs eerder begon en al enkele weken aan de gang is, nieuwe investeerders aangetrokken. Terwijl ADA werd verhandeld tussen $0,368 en $0,391, verzamelden deze wallets 7,51 miljard Cardano-tokens ter waarde van $3.267.431.182, op het moment van schrijven.

Tijdens een recente livestream op de X-app uitte Charles Hoskinson, oprichter van IOG en Cardano, zijn teleurstelling over Bitcoin maximalisten, die elke cryptocurrency die na Bitcoin is gemaakt een oplichterij blijven noemen, inclusief ADA. Hoskinson deelde ook waarom de mysterieuze maker van Bitcoin, Satoshi Nakamoto, ervoor koos om anoniem te blijven en nooit zijn echte naam bekend te maken. Volgens Hoskinson wilde Nakamoto juridische onduidelijkheden vermijden bij het uitgeven van een valuta.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!