Nederlandse analist verwacht uitbraak voor Bitcoin en een monster move voor Ethereum

De veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft onlangs aan zijn ruim 670.000 volgers op X aangegeven dat Bitcoin (BTC) momenteel de weg vrijmaakt voor een grote uitbraak.

De handelaar verwees hierbij naar het feit dat de Bitcoin koers in een bullish opwaartse trend blijft en higher lows afdrukt. Hij beschreef het als volgt:

“Een ander hoger dieptepunt is vastgesteld voor Bitcoin. De trend blijft opwaarts, terwijl de weerstand [rond de $38.100] nu meerdere keren is getest. Er zal zeer waarschijnlijk een uitbraak plaatsvinden.”

Van de Poppe ging verder met stellen dat Bitcoin op korte termijn tijdelijke dips kan ervaren, maar voorspelt een algemene opwaartse trend in de aanloop naar een mogelijk besluit van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om een ​​Bitcoin exchange-traded fund (ETF) op de spotmarkt goed te keuren. Hij zei het onderstaande:

“Dips zijn nog steeds van relatief korte duur, omdat de markten opwarmen voor meer momentum in de richting van de spotgoedkeuring van Bitcoin ETF. En dat is slechts vijf-zes weken uit elkaar.”

Naast het feit dat Van de Poppe bullish is op de nummer één cryptocurrency van dit moment, gaf hij ook aan dat de Ethereum koers zich klaarmaakt voor een monster move. Hij zei het volgende:

“Persoonlijk verwacht ik dat ETH zal blijven stijgen. Als er een dip is in de richting van de $1.800-$1.900-regio, is dat een gebied dat we moeten betreden, aangezien Ethereum uit een bereik van 18 maanden wil breken. Daarna mikken we op $3.100- $3600.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!