Bitcoin zal niet meer onder dit niveau komen, aldus indicator van Willy Woo

Bitcoin, dat er niet in slaagde om $38.000 te bereiken, beweegt de laatste dagen rond het niveau van $36.000-37.000. Terwijl investeerders twijfelen of BTC opnieuw zal dalen en wat de prijs zal zijn, deelde de populaire cryptocurrency-analist Willy Woo een Bitcoin-post die investeerders waarschijnlijk blij zal maken.

Willy Woo deelde op X dat als het on-chain model dat hij deelde correct is, BTC waarschijnlijk nooit meer onder de $30.000 zal vallen. Op dit punt verklaarde de analist, die de “Bitcoin Cost Basic Density Map” deelde, dat zijn ambitieuze analyse van $30.000 voor BTC wordt ondersteund door deze dichtheidskaart.

In zijn grafiek benadrukte Woo dat Bitcoin een horizontale basissteunband vormde op bepaalde niveaus na het verlaten van de bear-markt, en merkte op dat BTC in de volgende bear-markten niet naar dit niveau is gedaald. Volgens deze analyse van Woo voorkomen drie verschillende gebeurtenissen dat Bitcoin zijn huidige belangrijke steunband op $30.000 opnieuw test.

Woo noemde deze drie gebeurtenissen “ten eerste dat de BTC die wordt vastgehouden door HODLers boven $30.000 ligt en dat dit bereik sterk is, ten tweede dat BTC en de cryptomarkten de bear-markt hebben verlaten, en ten derde dat we op weg zijn naar het halveringsevenement dat in 2024 zal plaatsvinden.” Hij gaf het volgende aan:

“Als dit on-chain model juist is, zullen we BTC waarschijnlijk nooit meer onder $ 30.000 zien dalen.

Hier zie je 13 jaar aan prijsontdekking voor Bitcoin. Dit is een contourkaart van BTC-aanbod op basis van de prijs die HODLers betalen voor hun munten en hoe dat in de loop van de tijd verandert. (Bitcoin Cost Base Density Map)

INTENSIEVE HORIZONTALE BANDEN: Dit zijn prijszones die een sterke consensuswaarde weerspiegelen, waarin het merendeel van het aanbod zich verplaatst tussen investeerders.

Volgens dit model voorkomen drie verschillende gebeurtenissen dat Bitcoin de huidige belangrijke steunband van $ 30.000 opnieuw test.

Dit zijn sterke bereiken in de overeengekomen prijs, we zijn uit de bearmarkt en het halveringsevenement nadert. (halveringslijnen zijn gemarkeerd met verticale banden en de prijs keert nooit terug om deze steunband opnieuw te testen.)”

Tot slot wees Woo erop dat Bitcoin in 2010 10.000 gebruikers had, dit aantal is nu gestegen tot 300 miljoen en dat de adoptie van BTC is toegenomen, en hij zei: “De mogelijke goedkeuring van een spot Bitcoin ETF in de VS zal meer kapitaalinstromen naar Bitcoin mogelijk maken en BTC zal verdere prijsstijgingen ervaren.”

Willy Woo / X

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!