FET is een van de beter uitziende grafieken, aldus analist

Een veel gevolgde analist en handelaar heeft zijn optimisme over een altcoin van meerdere miljoenen dollars geuit, nu de totale marktkapitalisatie van crypto in de buurt komt van $1,5 biljoen. De analist, bekend onder het pseudoniem The Flow Horse, deelde zijn positieve gevoelens met zijn 185.800 volgers op het X sociale mediaplatform en geeft aan dat de op blockchain gebaseerde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning-platform Fetch.ai (FET) naar verwachting met ongeveer 130% kan stijgen vanaf het huidige niveau. Hij zei:

“Ik denk dat FET er momenteel een van de beter uitziende grafieken heeft.

Breek door de $0,45 en dit ding heeft $1 erop geschreven, vooral als een paar dat verbonden is met AI, wat meer is dan alleen een verhaal.”

The Flow Horse / X

FET wordt verhandeld op $0,434 op het moment van schrijven, met een stijging van iets meer dan 100% in de afgelopen maand. Wat betreft Bitcoin (BTC) zei de pseudonieme handelaar dat de vlaggenschipcrypto waarschijnlijk bearish zal worden als het niet overtuigend het weerstandsniveau van $38.000 overwint.

Volgens The Flow Horse vormt Bitcoin mogelijk een “kortdurende dubbele top”. Een dubbele top is een patroon dat aangeeft dat de prijs van een activum waarschijnlijk zal omkeren naar beneden.

De pseudonieme handelaar analyseert vervolgens Ordinals (ORDI), een technologie die de creatie van digitale verzamelobjecten op het Bitcoin-netwerk mogelijk maakt. The Flow Horse zegt dat ORDI tekenen vertoont dat het zijn bullish momentum kan voortzetten.

“Dit lijkt erop dat het nog een leg omhoog gaat zetten.

ORDI blijft opgeheven en is een nieuw paar dat uitbreekt uit wat zijn eerste consolidatie is zonder knipperende waarschuwingssignalen van oververhitting.”

ORDI wordt verhandeld op $25,79 op het moment van schrijven, met een stijging van ongeveer 380% in de afgelopen twee weken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!