Analist zegt dat een diepe correctie goed is voor de Bitcoin koers op lange termijn

Een veel gevolgde cryptocurrency-handelaar is van mening dat een diepe correctie van de Bitcoin koers de weg zal vrijmaken voor de koningsmunt om de komende maanden getuige te zijn van exponentiële winsten.

Analist Kevin Svenson vertelde zijn 130.500 volgers op het social mediaplatform X dat een hertest van Bitcoin’s eerdere weerstand van $31.000 op de lange termijn bullish zou zijn voor BTC. Hij vervolgde met stellen dat een correctie voor een duurzame stijging zal zorgen in 2024. Hij zei het volgende:

“Bitcoin – Breakout-zone opnieuw testen (scenario):

In tegenstelling tot wat u zou denken, vertegenwoordigt de onderstaande grafiek een van de beste scenario’s.

Het zorgt ervoor dat indicatoren kunnen worden gereset, genereert constructieve prijsactie en bereidt de weg voor een sterke lancering in 2024…

Wat zegt deze grafiek eigenlijk? Het zegt een uptrend en bullish richting 2024. Een mogelijke dip maakt mij niets uit. Het is gewoon een koopmogelijkheid.”

Als hij naar de grafiek van Svenson kijkt, lijkt hij te voorspellen dat Bitcoin (BTC) tegen het einde van het jaar twee keer het niveau van $31.000 zal bereiken, voordat hij begin 2024 bijna $40.000 zal bereiken. Daarnaast onthulde de analist echter ook een “realistisch” langetermijnscenario voor de Bitcoin koers. Hij gaf het onderstaande aan:

Op het moment van schrijven is Bitcoin $35.580 waard. De stap naar de langetermijndoelstelling van Svenson suggereert een opwaarts potentieel van meer dan 243% voor BTC.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!