Ethereum’s (ETH) laatste hindernis voor zijn stijging naar $3.600

Na een periode van solide prestaties, die aanzienlijke winsten hebben opgeleverd voor de meeste crypto-activa en voortbouwen op de winsten die in oktober zijn behaald, heeft Ethereum (ETH) opmerkelijke cijfers laten zien, resulterend in een exponentiële toename van zijn waarde gedurende deze periode.

Crypto-specialist Michaël van de Poppe heeft op 13 november zijn inzichten gedeeld over de huidige Ethereum-prijs en waar de volgende weerstandsniveaus zich zullen bevinden.

Van de Poppe suggereert dat het doorbreken van de waarde van $2.150 kan resulteren in een consolidatie van deze cryptocurrency tussen $3.100 en $3.600, zoals in zijn bericht op X (voorheen Twitter) is benadrukt.

Een andere implicatie van het doorbreken van de $2.150 waarde voor ETH is dat het het einde van een bearish markt zou markeren en de verwachte waarde boven de $3.000 drempel zou brengen.

Op het moment van schrijven werd ETH verhandeld tegen $2.090, wat een positieve verandering van 1,88% in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Dit volgt op een stijging van 9,29% in waarde gedurende de afgelopen 7 dagen en een aanzienlijke winst van 34,89% in de afgelopen 30 dagen.

Ethereum vertoont momenteel duidelijke positieve tekenen, waarbij de prijs zich boven het 200-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde bevindt en in de afgelopen maand maar liefst 22 groene dagen heeft laten zien.

Bovendien heeft de prijs het afgelopen jaar een indrukwekkende stijging van 69% doorgemaakt, waarbij Ethereum 69% van de top 100 crypto-activa heeft overtroffen in dezelfde periode.

Deze gunstige trend heeft ETH in staat gesteld om in slechts één dag 10% van zijn waarde te herstellen, wat bemoedigende vooruitzichten biedt voor deze activa in de toekomst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!