Chainlink behaald prijsdoel en kan nog verder omhoog

Crypto Tony, een populaire analist en handelaar, heeft vandaag in een X-post gedeeld dat zijn doel voor Chainlink (LINK) is bereikt. Volgens de post heeft de altcoin de afgelopen 24 uur de $13,50 bereikt.

In een reactie werd de handelaar gevraagd of hij zijn lange positie voor LINK had gesloten. Hij antwoordde door te onthullen dat hij zijn lange positie met 20% heeft verminderd en dat hij van plan is “de rest te berijden”.

Crypto Tony / X

LINK handelde boven het prijsdoel van Crypto Tony nadat het een winst van 3,30% had behaald in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld voor een prijs van $13,54. Dit was nadat de cryptocurrency ongelooflijke kracht had getoond in de afgelopen week – met meer dan 21% stijging in deze periode.

LINK was in staat om boven een middellange termijn stijgende wig grafiekpatroon te breken dat zich had gevormd op zijn dagelijkse grafiek in de afgelopen weken. Handelaars reageerden positief op het doorbreken van de cryptocurrency boven dit kanaal, wat resulteerde in LINK die boven het belangrijke weerstandsniveau van $13,325 steeg tijdens de handelssessie van vandaag.

Als Chainlink de dagelijkse candle van vandaag boven deze drempel sluit, kan LINK in de volgende week blijven stijgen. In dit bullish scenario kan de waarde van de cryptocurrency stijgen tot zo hoog als $14,825. Aan de andere kant kan LINK die de handelssessie van vandaag onder $13,325 sluit, deze bullish these ongeldig maken.

Handelaren kunnen zich bezighouden met winstneming als LINK vandaag onder deze barrière sluit. Bijgevolg kan de cryptocurrency terugtrekken naar het ondersteuningsniveau van $11,785, wat het ook terug zal plaatsen binnen het bearish stijgende wig grafiekpatroon.

Dit kan LINK vervolgens in gevaar brengen om verder te dalen op korte termijn. Als gevolg hiervan kan de waarde van de altcoin onder $11,785 breken en mogelijk dalen naar $10,635.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!