Bekende analist voorspelt dat Bitcoin explosief zal stijgen richting $76.000

Een veel gevolgde cryptohandelaar voorspelt dat Bitcoin (BTC) plotseling in prijs zal stijgen en een nieuwe all-time high zal bereiken, terwijl velen aan de zijlijn staan.

De pseudonieme analist Bluntz vertelde onlangs zijn 226.800 volgers op X dat Bitcoin zich mogelijk in de beginfase bevindt van een sterke impuls die BTC binnen enkele weken naar het niveau van $60.000 zou kunnen brengen.

Om deze voorspelling te doen, gebruikt de analist de Elliot Wave-theorie, die prijsbewegingen probeert te voorspellen op basis van de psychologie van de menigte, die zich vaak in golven manifesteert. De handelaar gaf aan dat hij gelooft dat Bitcoin zich waarschijnlijk in de derde fase van een 5-golfpatroon naar boven bevindt. Hij beschreef het als volgt:

“Ik ben er met heel mijn hart van overtuigd dat BTC zich nu waarschijnlijk in macrogolf 3 bevindt en velen zijn niet voorbereid op hoe hard en snel dit zal gaan met minimale terugval in vergelijking met wat ze verwachten op basis van de terugval die we tijdens de eerste delen van dit jaar hadden.

De dalingen van meerdere maanden van 30% zijn verdwenen. Ik denk dat we onderweg een daling van 20% zullen krijgen, maar die zal zich voordoen en in de toekomst VEEL sneller herstellen.”

Op basis van de bovenstaande grafiek, voorspelt de analist dat Bitcoin halverwege tot eind 2024 nieuwe hoogtepunten zal bereiken, waarbij de vijfde golf van de impuls BTC door het niveau van $76.000 zal duwen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!