Bitcoin koers lijkt niet te stoppen! Gaan we $36k opzoeken?!

Allereerst willen we Daan618 bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hem niet op Twitter te volgen via: www.twitter.com/daan618crypto

Vandaag zullen we weer Bitcoin (BTC) onder de loep nemen. We zullen deze analyse afsluiten met onze verwachting voor de short-term. Dit zijn uiteraard géén buy of sell signals.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Daggrafiek BTC/USDT

Bron: TradingView

Op de daily zien we dat we sinds mid-september in een uptrend zijn waarbij we bijna geen correctie hebben gehad, dit bevestigt dat we in een sterke trend zitten en de bulls absoluut in control zijn. De key resistance van $36k, wat ons target was, is immers al een paar keer getest en er heeft geen sterke correctie of pullback plaatsgevonden. Je ziet immers aan de recente daily candles dat de bulls steeds weer aan het kopen zijn dus vooralsnog hebben we geen signalen van dat de uptrend voorbij is. Voor nu blijft de fib 0.382 een belangrijke supportlevel, zolang we boven die level blijven ben ik bullish.

4-uur-grafiek BTC/USDT

Bron: TradingView

Wanneer we inzoomen en de fibonacci levels (extensions) voor de short-term nemen zien we ook hier dat de $36k (wat samenvalt met de fib 1.618) een belangrijk level is dat doorbroken moet worden voor de voortzetting van de uptrend. Daarnaast zien we dat we in een mooie bullish parallel flag bewegen, deze houden we dan ook goed in de gaten. Zolang we in deze bullish flag blijven bewegen, verwacht ik dat we de $36k nogmaals zullen proberen te doorbreken. Mochten we onder deze bullish flag vallen, dan verwacht ik dat we de 0.382 zullen testen en vandaar een mooie bounce zullen krijgen. Hoe dan ook, we zijn bullish voor de short-term. 

Conclusie

Zoals ik eerder al aangaf, verwacht ik dat we in de bullish flag blijven bewegen om vervolgens de $36k opnieuw te testen. Mochten we echter hieronder vallen, dan zullen we fib 0.382 nogmaals testen. We krijgen echter nog geen signalen dat de uptrend voorbij is en ik verwacht dan ook dat we de komende dagen hogere levels gaan opzoeken.

Wil je meer analyses en voorspellingen? Check dan ook Daan’s Telegram kanaal via https://t.me/Daan618tradingroom. Daan’s uitzonderlijke trackrecord is tevens te bekijken via: www.tinyurl.com/daan618results.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!