XRP moet $1,36 doorbreken om verder te stijgen, aldus analisten

Een bekende cryptocurrency-analist op X (voorheen bekend als Twitter) heeft onlangs een aanzienlijke bullish XRP-prijsvoorspelling gepubliceerd na onderzoek van de nieuwste marktactiviteit van de munt. De analist suggereerde dat de cryptocurrency zou kunnen stijgen tot wel $1,36.

Volgens de pseudonieme cryptocurrency-analist Cryptoinsightuk zal de prijs van XRP moeten blijven stijgen om door een belangrijk weerstandsniveau te komen voordat de grens van $1,36 in zicht komt, met de verwachting dat deze stijging rond half november zal plaatsvinden.

Cryptoinsightuk benadrukte de positieve signalen op de wekelijkse grafiek van XRP, met name een bullish crossover in de Relative Strength Index (RSI), wat wijst op een potentieel opwaarts momentum. Hij gaf het volgende aan:

Andere analist verwacht 1.000% stijging van XRP

Een andere analist, Dark Defender, heeft een nog grotere stijging voorspeld. Hij suggereert namelijk dat de prijs van XRP in de toekomst met meer dan 1.000% zou kunnen exploderen, in een tijd waarin een recent herstel van de cryptocurrency-markt ervoor zorgde dat de prijs van Bitcoin een hoogste punt in 16 maanden bereikte.

In een bericht dat werd gedeeld op X, merkte de populaire analist op dat de prijs van XRP omhoog zou kunnen schieten om voor het einde van volgend jaar de grens van $6 te overschrijden. Hij gaf het volgende aan:

De grafiek van de analist laat zien dat zijn prijsvoorspelling werkelijkheid zou kunnen worden en dat de prijs van XRP ‘parabolisch’ zou kunnen worden als de cryptocurrency erin slaagt de grens van $1,3 te bereiken, wat een belangrijk niveau is dat nog steeds verschillende steun- en weerstandsniveaus moet overwinnen om te bereiken.

Dark Defender merkte ook op dat de huidige volatiliteit op de cryptocurrency-markt ertoe zou kunnen leiden dat de prijs van XRP in de nabije toekomst $0,66 zou bereiken.

Onlangs gaf de vroege Ethereum-adviseur Steven Nerayoff, die ook een populair lid is van de XRP-gemeenschap, tevens aan dat hij gelooft dat de prijs van XRP “geen plafond” heeft en was het ermee eens dat deze de grens van $100 zou kunnen overschrijden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!