Bitget viert de 15e Bitcoin Whitepaper Day met BTC giveaways

31 oktober 2008 werd voor de whitepaper van de alom bekende koningsmunt Bitcoin (BTC) gepubliceerd door Satoshi Nakamoto. Nu 15 jaar later, heeft Bitget, top crypto-derivaten en copy trading platform, aangekondigd van start te gaan met een reeks evenementen om de 15e verjaardag van de release van de Bitcoin whitepaper te vieren. Het evenement wordt zowel online als offline gehouden, met straatoptredens van “Satoshi Nakamoto”, Bitcoin-analyserapporten, prijsuitreikingen en nog veel meer. Het doel van de activiteiten is om het mijlpaal evenement in de blockchain-industrie te eren en de aandacht te vestigen op de toenemende adoptie en vooruitzichten van cryptovaluta wereldwijd.

De herdenking van Bitcoin Whitepaper Day begon eind oktober met offline straatoptredens in Oostenrijk en Taiwan. In elke regio werd een drukke straat uitgekozen om een standbeeld te plaatsen dat verkleed was als Satoshi Nakamoto en een Bitcoin-koffer vasthield. Het optreden trok de aandacht van voorbijgangers en fungeerde als een krachtige media-attractie, waardoor de aanwezigheid op social media werd versterkt en de zichtbaarheid van het evenement verder werd vergroot. Gracy Chen, de Managing Director van Bitget, zei het volgende over het evenement:

“We kennen allemaal het belang dat Bitcoin heeft voor blockchain, als de spreekwoordelijke ‘voorvader’- of ontstaansfase. We geloven dat het markeren van een gebeurtenis die zo belangrijk is als de verjaardag van de Bitcoin Whitepaper een eerbetoon is dat we allemaal moeten geven aan Bitcoin, waarmee het allemaal begon. En daarom organiseren we dit evenement in een zo levendig en boeiend mogelijke vorm.”

Een reeks online teasers voor de Bitcoin Whitepaper Day zijn onder andere video’s op social media en live artiesten die het publiek oproepen om het evenement bekend te maken en eraan deel te nemen. Bitget geeft deelnemers ook de kans om deel te nemen aan speciale promotie-evenementen en giveaways om ervoor te zorgen dat Bitcoin de verjaardagswens krijgt die het verdient van zoveel mogelijk betrokken gebruikers. Het Bitcoin Whitepaper Day-evenement voorziet prijzen en weggeefacties, waaronder een dropping van BTC, en Bitcoin-gerelateerde souvenirs die worden uitgedeeld door live artiesten op straat.

Bitget zet zich in om mensen te inspireren cryptovaluta te omarmen door middel van strategische initiatieven, waaronder samenwerkingen met gerenommeerde partners zoals Lionel Messi. Het doel is om de wereld van digitale valuta te demystificeren en toegankelijk te maken voor meer mensen. Dit evenement sluit aan bij onze missie om deelnemers op een leuke en interactieve manier te onderwijzen en te betrekken.

Het Bitget-team kent veel gewicht en betekenis toe aan de Bitcoin Whitepaper Day, gezien het belang van Bitcoin voor de wereldwijde blockchain- en crypto community als pionier in de industrie. Het uiteindelijke doel van de Bitcoin Whitepaper Day is om nieuw publiek aan te trekken voor de gedecentraliseerde sector en de bruikbaarheid en acceptatie van cryptovaluta als betaalbare en toepasbare financiële instrumenten voor gebruikers van alle generaties te bevorderen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!