Bitcoin kan in één dag met $10k stijgen, aldus Credible Crypto

Een nauw gevolgde analist gelooft dat Bitcoin (BTC) een exponentiële opwaartse beweging in het verschiet heeft. De pseudonieme analist Credible Crypto vertelde namelijk aan zijn 348.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat Bitcoin pas “opwarmt” nadat het een nieuw hoogtepunt van 2023 heeft bereikt van $34.606.

Volgens de handelaar bevindt de relatieve sterkte-index (RSI) van BTC zich in het bull-gebied op de wekelijkse grafiek, wat aangeeft dat de momentum voor BTC toeneemt. Hij zei:

“Denk je dat de afgelopen dagen gek zijn geweest? Dat is niets in vergelijking met wat we de komende weken zullen zien. De grootste bewegingen vinden plaats wanneer de RSI op hogere tijdsframes de overbought-territorium betreedt, te beginnen met de wekelijkse.”

Met het momentum in de lift voor Bitcoin, denkt Credible Crypto dat BTC nu in staat is om in één dag enorme stijgingen te laten zien:

“Ik denk dat we eindelijk onze eerste (van velen) maandelijkse candles van $10.000+ zullen zien hier in oktober.”

Volgens de analist is er geen belangrijke weerstand meer die BTC kan tegenhouden om richting $40.000 te stijgen, nu het ver boven de psychologische steun van $30.000 handelt:

“Nee, er is geen weerstand boven ons die zo significant was als degene die we zojuist hebben doorbroken. De weg omhoog zal sneller, agressiever en minder vergevingsgezind zijn voor degenen die aan de zijlijn staan dan alles wat we tot nu toe hebben gezien sinds het dieptepunt van $15.000.

Maak het niet te ingewikkeld. Het is in feite vrij spel tot $40.000. Misschien krijgen we dan een pauze, maar zelfs dat zal naar mijn mening niet erg lang duren.”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor $33.990.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!