Solana schiet met 10% omhoog en ontsnapt aan de bear-trap

Solana (SOL) groeit snel uit tot een belangrijke altcoin-sensatie, gezien de huidige prijsontwikkeling. De digitale valuta maakt momenteel een parabolische stijging door, met een prijs van $26,40 op spot-exchanges en een groei van 11,31% in één nacht. Deze actuele prestatie van de Solana-prijs duidt op een bredere trend op de markt, maar heeft SOL gezien als een van de grootste ontvangers van een indrukwekkende opleving.

Solana heeft nu effectief zijn verliezen ingehaald en heeft zijn winsten in de afgelopen zeven dagen uitgebreid. Op het moment van schrijven is Solana in de afgelopen zeven dagen met meer dan 23% gestegen, profiterend van een enorme instroom, gemarkeerd door een handelsvolume dat met 150% is gestegen, waarbij in totaal meer dan $838 miljoen van eigenaar is gewisseld.

Hoewel Solana een van de altcoins is die nog steeds herstellende is van de laatste crypto-winter, zijn de bulls opvallend bedreven in het benutten van nieuwe markttrends voor hun eigen voordeel. Op dit moment is de trigger de afwijzing van de rechtszaak tegen de leidinggevenden van Ripple Labs, Chris Larsen en Brad Garlinghouse, een zet die algemeen wordt beschouwd als een overwinning voor het hele crypto-systeem.

Dit nieuws heeft niet alleen een rally op Solana teweeggebracht, maar ook op de meeste andere altcoins op de markt, waaronder XRP. Solana heeft lof geoogst op de markt, mede dankzij zijn unieke blockchainprotocol. De munt is waarschijnlijk van plan om voort te bouwen op de huidige momentum en een nieuw pad richting de weerstand van $30 uit te stippelen.

Het ecosysteem ondersteunt dit ambitieuze plan, aangezien Deribit plannen heeft om de SOL-opties van de munt in de komende maanden te noteren. De cruciale comeback van Solana stelt het in staat om enkele van zijn diepe verliezen uit de afgelopen bearmarkt te compenseren, en op dit moment staat het 89% lager dan zijn hoogste punt aller tijden (ATH), een beter cijfer dan dat van zijn concurrenten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!