LINK kan na consolidatie boven de $10 uitkomen, aldus Rekt Capital

De crypto-markt is in vers tumult beland doordat de meeste tokens de afgelopen dagen aanzienlijk zijn gedaald. Met een gevarieerde trend zet de prijs van Chainlink (LINK) zijn smalle consolidatie voort tussen $7 en $8, wat wijst op een grotere kans op aanzienlijke prijsbewegingen in de komende dagen. Bovendien heeft de LINK-prijs sinds het begin van het jaar minder gereageerd op kleine schommelingen; daarom blijft de toekomstige prijstrend op dit moment mistig.

De LINK-prijs begon zijn reis en handelde rond de 10 tot 15 cent en steeg tot boven zijn hoogste punt boven de $50. Sindsdien heeft de prijs te maken gehad met overmatige neerwaartse druk en een verlengde periode van verkoopdruk gedurende meer dan 20 maanden. Terwijl de rest van de markten meer dan 30% tot 40% herstelden, slaagde de LINK-prijs er niet in om zelfs boven de $10 uit te stijgen. Desalniettemin, met een nauwe consolidatie, nadert de crypto-markt enkele cruciale niveaus, waarbij een grote doorbraak onvermijdelijk lijkt.

Een populaire analist, Rekt Capital, presenteert drie belangrijke stappen die kunnen leiden tot een aanzienlijke doorbraak naar het noorden. Volgens de analist moet de Chainlink-prijs de volgende stappen ondernemen om een nieuwe langetermijntrend in te zetten:

“1) Doorbreken van de MACRO-downtrend; 2) Succesvol opnieuw testen van de macro-downtrend; 3) Doorbreken van de weerstand op het hoogste punt van het bereik.”

De LINK-prijs is boven de neerwaartse trendlijn van het afgelopen jaar gestegen, terwijl hij een stabiele consolidatie handhaaft. Daarom kan, zelfs als de trend tijdelijk terugvalt, de trendlijn fungeren als sterke ondersteuning en een mooie opleving in gang zetten. Als deze handel goed verloopt, zou de prijs van Chainlink (LINK) gemakkelijk de bovenste weerstand kunnen overschrijden en de mijlpaal van $10 kunnen bereiken. Momenteel worden echter weinig kansen op een bearish omkering verwacht, aangezien de technische indicatoren blijven wijzen op een bullish voorkeur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!