SHIB-teamlid waarschuwt voor onofficiële partnerschappen

In een recente ontwikkeling heeft DaVinci, de pseudonieme Discord-beheerder van Shiba Inu (SHIB), zijn zorgen geuit over onofficiële partnerschappen met betrekking tot het project. DaVinci drong er bij SHIB-enthousiastelingen op aan voorzichtig te zijn bij het overwegen van SHIB-gerelateerde projecten die niet via officiële kanalen zijn aangekondigd.

Alle partnerschappen worden officieel aangekondigd

DaVinci benadrukte het belang van grondig onderzoek naar eventuele Shiba Inu-gerelateerde aankondigingen. Om transparantie en nauwkeurigheid te garanderen, zal het team achter Shiba Inu alle partnerschappen officieel aankondigen via aangewezen kanalen, zoals hun eigen blog en het Discord-kanaal. Hij zei het volgende:

“Herinnering: Het is belangrijk om op te merken dat niets aangekondigd is en niemand gesteund is. Alleen omdat mensen de naam “Shibarium” gebruiken of omdat journalisten over het Shiba Inu-project schrijven, wil dit niet zeggen dat dit enige connectie heeft met de ontwikkelaars van het Shiba ecosysteem. Onthoud dat je altijd eigen onderzoek moet doen.”

Voortdurende waarschuwingen vanuit het SHIB-team

De herinnering van DaVinci is de laatste in een reeks waarschuwingen die regelmatig door het Shiba Inu-team worden uitgegeven om SHIB-houders te beschermen. Als één van de populairste projecten in de crypto-industrie, met meer dan een miljoen particuliere investeerders, trekt de enorme gemeenschap van Shiba Inu de aandacht van kwaadwillende actoren die nietsvermoedende houders willen uitbuiten.

Het team erkent de noodzaak om voortdurend waarschuwingen te geven aan de gemeenschap, aangezien deze slechte actoren dagelijks nieuwe tactieken bedenken om SHIB-investeerders op te lichten. Onlangs waarschuwde de marketingspecialist van het team, Lucie, de gemeenschap voor het TREAT-token en verduidelijkte dat het nog niet gelanceerd was, ondanks beweringen die anders suggereerden.

DaVinci spreekt zich uit tegen scams

Als aanvulling op het refrein van voorzichtigheid gaf DaVinci een strenge waarschuwing met betrekking tot een zwendeltoken genaamd DogPad. Via een uitgebreid bericht op Discord benadrukte DaVinci het belang van het grondig onderzoeken van elk cryptoproject voordat erin wordt geïnvesteerd.

Om de veiligheid en transparantie te garanderen, raadde DaVinci aan om populaire platforms en portemonnees te gebruiken die betrouwbare diensten bieden. In het ongelukkige geval van oplichting spoorde DaVinci gebruikers aan om hulp te zoeken bij het Internet Crime Complaint Center.

Met de voortdurende inspanningen van het Shiba Inu-team om hun gemeenschap te beschermen, is het duidelijk dat de veiligheid en het welzijn van SHIB-houders een topprioriteit blijven. Handelaren en enthousiastelingen worden dringend verzocht waakzaam te blijven en te vertrouwen op officiële bronnen voor nauwkeurige en geverifieerde informatie over Shiba Inu-gerelateerde ontwikkelingen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!