XRP maakt goede kans om naar $1,40 te stijgen, volgens populaire analist

Een populaire cryptocurrency-analist, die in de branche bekendstaat als EGRAG CRYPTO op X, heeft onlangs aangegeven dat hij denkt dat XRP een goede kans maakt om te stijgen tot $1,40.

De analist begon zijn betoog met te stellen dat de XRP koers boven een bepaald niveau moet sluiten voordat dit kan gebeuren. Om dit te onderbouwen presenteerde EGRAG CRYPTO een grafiek met de huidige waardering van XRP en mogelijke uitbreiding als het de groene bullish zone betreedt. Hij plaatste het volgende:

De analist betoogde dat als de token sluit boven het Fib 0,5 niveau op 0,57C “met onweerlegbare bevestiging”, de gemeenschap getuige kan zijn van een piek tot wel $1,40. Toch plaatste de analist een kanttekening, waarbij hij aangaf dat een dergelijk scenario niet mogelijk zal zijn als XRP in de “range” zone blijft of naar een “red flag” gebied daalt.

XRP naar $500?

De eerdergenoemde crypto-analist is niet de enige die een rooskleurige toekomst voor de munt voor ogen heeft. Shannon Thorp kwam vorige week met, om het zacht uit te drukken, een wilde voorspelling en suggereerde dat XRP de komende jaren boven de $500 zou kunnen uitkomen.

Het is vermeldenswaard dat de marktkapitalisatie van de token moet stijgen tot ongeveer $260 biljoen om dit te laten gebeuren. Ter vergelijking, de totale marktkapitalisatie van de industrie tijdens de bullmarkt in 2021 schommelde rond de $3 biljoen, waardoor de voorspelling dan ook bijna onmogelijk klinkt.

De technische analist en opvoeder Duo Nine droeg ook bij door te zeggen dat de bulls de controle over XRP zullen behouden zolang de prijs boven de $0,45 blijft. Het activum is ook klaar om te stijgen tot $3,30 als het naar $1,30 beweegt, concludeerde hij.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!