XRP prijs laat belangrijk patroon zien – Wat zijn de volgende stappen?

Een gerenommeerde crypto-analist bekend als EGRAG CRYPTO op het social media-platform X heeft inzicht geboden in de ontwikkeling van de XRP koers. EGRAG heeft een cruciaal patroon waargenomen dat van invloed is op de sentimenten van handelaren, waarbij hij de mogelijkheden heeft opgemerkt die kunnen leiden tot een bullish trend op basis van technische analyse.

EGRAG heeft twee neerwaartse trendlijnen geïdentificeerd op de dagelijkse grafiek van XRP die aanzienlijke weerstand hebben geboden aan de prijs. De crypto-analist beschreef de neerwaartse trendlijnen als DTL ‘A’ en DTL ‘B’, waarbij DTL ‘A’ de neerwaartse trendlijn vertegenwoordigt die het dichtst bij de XRP-prijs lag op het moment van de analyse.

Volgens EGRAG is DTL ‘A’ een cruciale indicator in de huidige XRP-prijsopstelling. Hij denkt dat deze trendlijn aangeeft dat de markt neerwaarts blijft bewegen en dient als een dynamische weerstandsbarrière voor de prijs.

EGRAG is van mening dat DTL ‘A’ een aanzienlijke invloed heeft op het sentiment van de bulls. Volgens hem zal het bearish momentum aanhouden totdat een dagelijkse candle boven DTL ‘A’ sluit. Daarom adviseerde de analist handelaren om de lagere niveaus tussen $0,43 en $0,35 in de gaten te houden.

Om de XRP-markt bullish te maken, gelooft EGRAG dat de dagelijkse kaars moet sluiten boven DTL ‘A’ en voorbij DTL ‘B’ moet stijgen. Het prijsdoel voor deze opstelling ligt tussen $0,65 en $0,67. Volgens EGRAG, wanneer dat gebeurt, zal het de weg vrijmaken voor XRP om een doel van $1 na te streven.

Op het moment van schrijven werd XRP verhandeld voor $0,49, na te zijn gestegen van een plaatselijk dieptepunt van $0,45. Het cryptotoken blijft onder DTL ‘A’ ondanks een stijging van 10,83% in de laatste drie dagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!