DonAlt onthult nieuwe long posities voor Bitcoin

Een analist die de bodem van de crypto-markt voorspelde in november 2022, betreedt opnieuw de markt nadat Bitcoin (BTC) eerder deze week kort onder het ondersteuningsniveau van $25.000 zakte. De pseudonieme crypto-strateeg DonAlt vertelde de 53.100 abonnees van het YouTube-kanaal TechnicalRoundup dat hij twee keuzes had voordat hij een nieuwe positie op Bitcoin opende. Hij voegde het onderstaande toe:

“We bevinden ons op het punt waar je een argument zou kunnen maken om hier te kopen [ongeveer $26.000]. En als je het mis hebt, wordt je uitgestopt en kun je kopen voor $19.000.

Het probleem met niets doen, en de reden waarom ik een transactie heb gedaan – ik heb een beetje Bitcoin gekocht, niet te veel, maar een beetje – is eigenlijk omdat ik gewoon gok dat ik anders geen instap krijg.”

De analist zei dat als zijn handelsidee juist blijkt te zijn, hij zijn handel zal verlaten nadat hij een winstniveau heeft bereikt dat in de dubbele cijfers ligt. Hij voegde het volgende toe:

“Het doel ligt boven de $30.000, ik zal zien hoe het gaat.”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld op $26.342. Volgens DonAlt zal er “echte capitulatie” plaatsvinden als het handelsidee ongeldig wordt verklaard, ongeveer 5% onder het huidige niveau:

“Ik ben niet al te bullish. Ik ben niet al te bearish. De reden waarom ik dit in het algemeen een interessante handel vind, is eigenlijk omdat ik denk dat als dit mislukt… als je hieronder breekt [onder $24.900]… denk ik dat we gaan beginnen met capituleren.

En dan gaan we echt capituleren. En we zullen naar $20.000 gaan. Dus je hebt eigenlijk een ongeldigverklaring rond $25.000 op dit moment.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!