Ripple CTO keurt twee opvallende voorspellingen goed

David Schwartz, de Chief Technology Officer van Ripple, heeft gereageerd op de voorspellingen van XRP Productions voor het aanstaande vieringsfeest van Ripple in het hart van New York City. XRP Productions, een prominente lid van de XRP-gemeenschap, heeft een reeks speculatieve scenario’s onthuld die zich naar verwachting zullen ontvouwen tijdens het aanstaande gala.

De voorspellingen van XRP Productions

In een tweet op 5 september sprak XRP Productions, die bekend staat om zijn satirische capriolen binnen het XRP-ecosysteem, over wat hij “conservatieve voorspellingen voor het Ripple/XRP-gemeenschapsfeest” noemde.

Allereerst gokte XRP Productions dat Ripple een belangrijke aankondiging zou doen op het evenement, waarin het een oplossing zou aankondigen voor het lopende geschil met de Securities and Exchange Commission (SEC). Vervolgens voorspelde XRP Productions dat Ripple de gelegenheid zou aangrijpen om zijn plannen voor een beursgang bekend te maken.

De derde voorspelling was waarschijnlijk in de smaak gevallen bij XRP-enthousiasten, aangezien XRP Productions voorzag dat de cryptocurrency zijn eerdere all-time high zou overtreffen te midden van de festiviteiten.

Hij maakte op humoristische wijze melding van het idee dat SEC-voorzitter Gary Gensler zou deelnemen aan een ongebruikelijke naakte mars, wat spottend gelach uitlokte bij enthousiaste XRP-aanhangers. Hij suggereerde ook speels dat hij een Jell-O shot-moment zou delen met de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse.

Humoristische tweet van XRP Productions krijgt goedkeuring van Schwartz

Voorspelbaar genoeg lokte de tweet van XRP Productions een stroom van reacties uit de XRP-gemeenschap uit, waarbij velen hun steun uitspraken voor de gedurfde voorspellingen. Schwartz stak echter de draak met zijn reactie, waarbij hij beweerde dat twee van de vijf voorspellingen werkelijkheid zouden worden.

Het is vermeldenswaardig dat de online persoonlijkheid van XRP Productions synoniem is aan satire en humor, voornamelijk gericht op XRP en Ripple. Ondanks zijn satirische aard lokken de tweets van XRP Productions consequent reacties uit de XRP-gemeenschap, soms zelfs David Schwartz zelf, die bekend staat om zijn geestigheid binnenDavid Schwartz, de Chief Technology Officer van Ripple, heeft gereageerd op de voorspellingen van XRP Productions voor het aanstaande vieringsfeest van Ripple in het hart van New York City. het XRP-domein.

De details van de twee voorspellingen die door David Schwartz zijn goedgekeurd, zijn niet verduidelijkt, wat ruimte laat voor interpretatie. Het lijkt echter voor velen duidelijk op welke scenario’s hij doelt.
Ondanks de vieringen rond de juridische overwinning van Ripple tegen de SEC, is het essentieel om te erkennen dat de rechtszaak nog niet is afgerond.

Hoewel deze voorspellingen doordrenkt kunnen zijn met humor, benadrukken ze de veerkracht en het optimisme van XRP-enthousiastelingen, en voegen ze een vleugje lichtheid toe aan een cryptocurrency die vaak wordt bekritiseerd vanwege zijn regelgevingskwesties.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!