Shibarium herlancering zorgt voor opschudding op social media

In een langverwachte zet is het gerenommeerde layer 2-protocol Shibarium officieel opnieuw gelanceerd en nu volledig operationeel, zoals vandaag aangekondigd door Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB).

De heropleving van het protocol, na een eerdere release die niet aan de verwachtingen voldeed, heeft een golf van opwinding teweeggebracht binnen de SHIB-gemeenschap.

Als gevolg van de herlancering dook SHIB-ontwikkelaar Kaal Dhairya naar social media om zijn gevoel te uiten. Hij vergeleek de reis van Shibarium met die van een pasgeborene, overweldigd door de overvloed aan aandacht, maar nu klaar om te gedijen. Dhairya toonde daarnaast zijn dankbaarheid aan het Polygon-team, wiens buitengewone inspanningen instrumenteel bleken te zijn bij de heropleving van Shibarium.

De oprichter van PawZone, een prominente externe onderneming binnen het Shiba Inu-ecosysteem, voegde zich ook bij het koor van positieve stemmen. Hij bevestigde het succesvolle herstel van Shibarium en herinnerden de SHIB-gemeenschap eraan dat grote prestaties geduld vergen.

Tot slot drukte Shytoshi Kusama ook zijn waardering uit voor de cruciale hulp van het Polygon-team bij het oplossen van uitdagingen. Ondanks dat hij geen specifieke plannen onthulde, moedigde Kusama zijn volgers aan om SHIB-bronnen in de gaten te houden voor komende ontwikkelingen, en sloot af met een opgewekt “Hail Shib! En happy gem hunting degens.”

De komende dagen zullen echter ongetwijfeld erg belangrijk zijn voor het layer-2-project, niet alleen voor het traject van het protocol, maar ook voor de holistische groei van het Shiba Inu-ecosysteem. Terwijl de anticipatie groeit, blijven de ogen gericht op de zich ontvouwende ontwikkelingen binnen Shibarium.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!