Analist voorspelt grote stijgingen voor PEPE en DOGE

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist, met bijna 600.000 volgers op X (voormalig Twitter), is van mening de relatief nieuwe memecoin Pepe (PEPE) zich opmaakt voor een grote prijsstijging.

De pseudonieme analist Kaleo vertelde zijn volgers dat PEPE zich waarschijnlijk klaarmaakt voor een parabolische rally tot een niveau dat voor het laatst in mei van dit jaar werd gezien. Hij gaf echter aan dat hij vóór de eerst een snelle duik verwacht om een diagonale weerstand als ondersteuning opnieuw te testen. Hij zei het volgende:

“Het lijkt op dit punt het meest waarschijnlijke pad om een beetje een dip te zien voordat je naar boven rent.”

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij te voorspellen dat Pepe zal dalen naar een prijs van ongeveer $0,0000011 voordat hij zal stijgen naar ongeveer $0,0000019.

De voorspelling van Kaleo lijkt voort te komen uit een vergelijkbare marktstructuur die hij zag op de vijfminutengrafiek, waar de altcoin een diagonale weerstand wegnam voordat hij een parabolische stijging doormaakte. Hij plaatste:

“Dit manifesteren.”

Wat Dogecoin (DOGE) betreft, gaf de analist dat de beste memecoin de komende weken beter zal presteren dan Bitcoin (DOGE/BTC). Hij zei het onderstaande:

“DOGE ziet er nog steeds mooi uit, behoorlijk solide.”

Op basis van de grafiek lijkt het erop dat Kaleo DOGE/BTC aan het einde van de maand ruim boven 0,000004 BTC ($0,12) ziet stijgen. Op het moment van schrijven wordt het paar verhandeld tegen 0,00000259 BTC ter waarde van $0,076.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!