Analist: Bitcoin gaat een sterke stijging krijgen

Een handelaar die het einde van de bullmarkt van Bitcoin (BTC) in 2021 goed voorspelde, voorspelt nu een grote rally voor de crypto-koning, maar niet voordat er een neerwaartse beweging plaatsvindt.

De pseudonieme analist Pentoshi vertelt zijn 697.700 Twitter-volgers dat BTC nu waarschijnlijk op weg is naar $28.000 nadat het er niet in slaagde boven $31.000 te blijven:

“Als BTC terugvalt naar het bereik waarin we zojuist twee weken hebben doorgebracht, zal ik verwachten dat het uiteindelijk terugzakt naar $28.000 en het als een afwijking behandelt.”

Volgens de handelaar zal een correctie onder de $30.000 waarschijnlijk van korte duur zijn, omdat hij verwacht dat Bitcoin uiteindelijk zijn bullish momentum zal hervatten en een nieuwe hoogte voor 2023 zal bereiken:

“En dan van $28.000 naar $40.000.”

De handelaar zegt ook dat hoewel hij een terugval van Bitcoin voorspelt, de algehele trend bullish blijft voor de crypto-koning:

“Ik zal wat inkopen doen op lagere niveaus in de hoop te kunnen profiteren van samengestelde winsten. Ik verwacht dat er enige mate van gemiddelde reversion zal zijn met hoge emoties en mensen die capituleren. Maar ik denk niet dat we al klaar zijn. De trend blijft voorlopig omhoog. Kopen op dips blijft werken, totdat het niet meer werkt…

Ik denk dat het doel is om netto longposities (als je aan de zijlijn staat) in te nemen bij dips tot waar we zojuist besproken hebben. Het is ook een geweldig punt om de voorspelling ongeldig te maken en een goedkope zone als je ongelijk hebt.”

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor $30.354.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!