Polygon (MATIC) ziet volume van grote transacties met 2.930% stijgen

Volgens gegevens van IntoTheBlock vertoont Polygon (MATIC) een enorme stijging in het volume van grote transacties, met een verbazingwekkende toename van 2.930% in de afgelopen 24 uur. Het volume van grote transacties van MATIC bedraagt ​​$163 miljoen.

De Large Transaction Volume-indicator geeft per definitie een schatting van het totale bedrag dat op een bepaalde dag door grote spelers en institutionele investeerders wordt verhandeld. Grote transacties worden door IntoTheBlock gedefinieerd als overschrijvingen van meer dan $100.000, en een stijging kan erop wijzen dat institutionele spelers of grote spelers actief aan het kopen of verkopen zijn.

Polygon is sinds 29 juni gestaag gestegen en bevindt zich nu al vier dagen op rij in het groen. MATIC steeg op 3 juli naar een hoogtepunt van drie weken van $0,721 en is sindsdien iets teruggezakt, waar het nu wordt verhandeld.

Op het moment van schrijven was MATIC in de afgelopen 24 uur marginaal gestegen naar $0,70. De token is bijna 5% gestegen in de afgelopen zeven dagen. Aan de positieve kant staat MATIC voor een obstakel bij de dagelijkse MA 50, wat samenvalt met het niveau van $0,757. Aan de andere kant lijkt de prijs stabiele ondersteuning op te bouwen rond het niveau van $0,60.

Polygon PoS krijgt een nieuwe upgrade

Onderzoekers van Polygon Labs gingen op zoek naar de oorzaak van en stelden oplossingen voor aan de gemeenschap nadat het netwerk eerder dit jaar enkele langdurige block reorgs had gehad, wat de gebruikerservaring en de stabiliteit van de keten schaadde. Aan de hand hiervan besloten zij een nieuwe upgrade te introduceren, genaamd de Inborg Upgrade.

Het Polygon Improvement Proposal (PIP)-framework, dat vergelijkbaar is met de EIP-architectuur, fungeert als een coördinatielaag voor alle upgrades van Polygon PoS. De Inborg Upgrade, mogelijk gemaakt door het PIP-framework, bestaat uit twee voorstellen:

  • Ten eerste, Indore (PIP-12): een voorgestelde verbetering van het mechanisme voor het synchroniseren van de staat om de netwerkstabiliteit te verbeteren.
  • Ten tweede introduceert Aalborg (PIP-11) het begrip “Milestones” om snellere finaliteit op het Polygon PoS-netwerk te bereiken.

De Inborg Upgrade is een tweestapsproces dat is ontworpen om de netwerkstabiliteit en de tijd voor finaliteit te verbeteren, waarbij Aalborg gepland staat voor consensus on-chain volgende maand.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!