Analist voorspelt monster move voor Bitcoin

Een op de voet gevolgde cryptocurrency-analist heeft onlangs aan zijn ruim 340.000 volgers op Twitter verteld dat hij gelooft dat Bitcoin (BTC) zich klaarmaakt om een ​​parabolische stijging door te maken.

De pseudonieme analist, simpelweg bekend als Credible Crypto, gaf aan dat de bullmarkt van Bitcoin waarschijnlijk aan de gang is nadat BTC met succes $25.000 opnieuw heeft getest als ondersteuning. Volgens de handelaar lijkt de Bitcoin koers dan ook klaar om een monster move te maken.

De analist verwacht dat het bullish momentum de komende maanden exponentieel zal toenemen en gebruikte de bullmarkt van BTC in 2020 als voorbeeld, een periode waarin Bitcoin gedurende zes opeenvolgende maanden monsterrally’s genereerde. Hij zei het volgende:

“Bij onze laatste impuls ($10.000- $60.000) waren de maandelijkse kaarsen na onze grote maandelijkse hertest op $10.000 (equivalent aan degene die we hier net hebben gekregen op $25.000) groter dan alle voorgaande en bleven in omvang groeien tot ons hoogtepunt.

De eerste was een zet van $3.600, de volgende een zet van bijna $7.000, die daarna maar liefst $12.000, daarna een zet van $15.000 en de voorlaatste maandelijkse kaars voorafgaand aan onze piek een ongelooflijke zet van $25.000.

We kunnen er dus van uitgaan dat de maandelijkse kaarsen naarmate we hoger komen alleen maar groter worden.”

In de overtuiging dat Bitcoin zich al in bullish gebied bevindt, voorspelt Credible Crypto dat BTC in oktober een nieuwe all-time high (ATH) zal bereiken. Hij beschreef het als volgt:

“Dit betekent dat ik zou verwachten dat zodra de uitbreiding begint (wat het lijkt te zijn), we gemakkelijk maandelijkse bewegingen van> $10.000 per keer zouden moeten zien. Van huidige niveaus tot eerdere ATH is een gat van $40.000. Dit gat zou dan logischerwijs binnen een paar maandelijkse kaarsen moeten worden gedekt als dit een parabolische vooruitgang is. We staan ​​op het punt juli – maand één, augustus – maand twee en september – maand drie in te gaan. Dit zou een nieuwe ATH tegen oktober impliceren als een redelijk logische schatting.

Met dat gezegd zijnde, dat is alles wat dit is – een schatting gebaseerd op de hierboven gepresenteerde logica. Ik zeg niet dat we tegen oktober nieuwe all time highs MOETEN halen, ik zeg dat ik denk dat we tegen het einde van dit jaar een nieuwe ATH zullen bereiken en als iemand me zou dwingen een maand te kiezen waarin ik denk dat dit zal gebeuren, zou het oktober zijn.”

Image

Kijkend naar de bovenstaande grafiek van de handelaar, lijkt hij te voorspellen dat Bitcoin voor het einde van het jaar kan stijgen tot $120.000.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!