Bitcoin is klaar voor een versnelde bullmarkt, aldus PlanB

De anonieme Nederlandse cryptocurrency-analist PlanB heeft in een recentelijke strategiesessie op YouTube aangegeven dat er een indicator is die suggereert dat Bitcoin (BTC) klaar is voor een versnelde bullmarkt.

PlanB vertelde dat de gerealiseerde kostprijs van Bitcoin, de gemiddelde waarde van het BTC-aanbod berekend tegen de prijs waartegen de munten voor het laatst zijn verplaatst, aangeeft dat er waarschijnlijk een meer uitgesproken bullmarkt aan de gang is.

PlanB zei dat prijsbewegingen boven de gerealiseerde kostprijs van twee jaar in het verleden grote bewegingen naar boven hebben gesuggereerd. Hij beschreef het als volgt:

“Het belangrijkste dat we zien is dat de Bitcoin-prijs, de rode stippen, de gerealiseerde kostprijs van twee jaar heeft overschreden, en de gerealiseerde kostprijs al heeft overschreden, en de vijfmaandelijkse kortetermijnkostprijs al heeft overschreden. . Dus nu is het iets nieuws … Het overschreed de gerealiseerde prijs van twee jaar, en dat is een belangrijk signaal. Natuurlijk is de maand nog niet voorbij, dus we wachten af ​​hoe [juni] sluit.”

PlanB constateerde ook dat de gerealiseerde kostprijsmetingen na jaren van stagnatie allemaal samen omhoog gaan. Hij vervolgde met:

“In de geschiedenis was sluiten boven de gerealiseerde prijs van twee jaar een signaal dat de bullmarkt [op het punt stond] te versnellen. Hetzelfde hier in 2016 en 2019 was een beetje een raar jaar met de zwarte zwaan van Covid …

Het is dus heel interessant en nog een ding dat ook heel interessant is, de gerealiseerde prijs, de zwarte lijn, en de tweejaarlijkse gerealiseerde prijs, de blauwe lijn, begonnen sinds lange tijd weer te stijgen. Ik denk dat het ongeveer een jaar afnam, en nu, voor de eerste maand, neemt het weer toe, en dan wordt het pas echt interessant, dus we zullen moeten zien wat Bitcoin gaat doen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!