Crypto.com verkrijgt VASP-registratie in Spanje

Crypto.com, één van ’s werelds grootste cryptocurrency-beurzen, heeft opnieuw een opmerkelijke mijlpaal bereikt richting globale adoptie. Vandaag kondigde het bedrijf namelijk met trots de succesvolle verwerving aan van de registratie als Virtuele Activadienstverlener (VASP) bij de Banco de España.

Deze recente ontwikkeling toont nogmaals de toewijding van het bedrijf aan om te voldoen aan reguleringen en samen te werken met regelgevende instanties. Zo benadrukte Kris Marszalek, CEO van Crypto.com, het volgende:

“Het ontvangen van de VASP-registratie van de Bank of Spain is het nieuwste bewijs van onze toewijding aan naleving en onze bereidheid om samen te werken met regelgevers en overheidsfunctionarissen om crypto- en blockchaintechnologie op verantwoorde wijze te bevorderen.”

Met deze begeerde registratie wordt verwacht dat Crypto.com zijn uitgebreide reeks producten en diensten kan aanbieden aan cryptocurrency-gebruikers in Spanje, terwijl het zich houdt aan de voorschriften van de antiwitwasrichtlijn (AMLD) en de veilig van gebruikers garandeert.

Deze goedkeuring voegt zich bij hun indrukwekkende lijst aan licenties en goedkeuringen wereldwijd. Met een wereldwijde klantenkring van meer dan 80 miljoen blijft Crypto.com voorop lopen in het stimuleren van de adoptie van cryptocurrency. Terwijl het bedrijf de nadruk legt op privacy, beveiliging en regelgeving, streeft het naar een meer rechtvaardig en toegankelijk digitaal ecosysteem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!