Analist verwacht XRP-stijging naar $0,68 en hoger

Terwijl de juridische strijd tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en blockchainbedrijf Ripple voortduurt, ziet een cryptocurrency-analist de mogelijkheid van een bullish rally voor XRP – de token in het middelpunt van het geschil – mits het erin slaagt om een kritisch weerstandsniveau te doorbreken.

Specifiek heeft XRP “op dit moment een van de meest gunstige opstellingen” en zal de koers “mogelijk stijgen naar $0,68 en hoger” als het erin slaagt om boven de $0,55 uit te breken, aldus de analyse van de pseudonieme crypto-expert Mags, ook bekend als thescalpingpro, die op 18 juni werd gedeeld via een tweet.

Op dit moment wordt XRP verhandeld tegen een prijs van $0,49, wat een stijging van 0,76% betekent in de afgelopen 24 uur en een stijging van 5,13% in de afgelopen 30 dagen, ondanks een daling van 5,22% op de wekelijkse grafiek, volgens gegevens verkregen op 19 juni.

Inderdaad, XRP is erin geslaagd om te herstellen van de lijst van de grootste “verliezers” onder de top cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, en crypto-analist Altcoin Sherpa heeft eerder gezegd dat het nog steeds een van de sterkste altcoins in de sector is, met een kans om in de nabije toekomst $0,8 te bereiken.

Bovendien heeft hedgefondsmanager Thomas Kralow gezegd dat de token in de komende drie tot vier maanden ergens tussen de $10 en $30 kan belanden, gedreven door “speculatieve verhalen” en een toename van de interesse in de XRP-token binnen de cryptogemeenschap.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!