Shiba Inu (SHIB) schiet plotseling hard omhoog

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft de Shiba Inu-token, SHIB, een adembenemende stijging in prijs meegemaakt, wat heeft geleid tot een verbazingwekkend aantal tokens dat eindelijk hun break-even punt heeft bereikt.

Recente marktgegevens geanalyseerd door IntoTheBlock laten zien dat meer dan een biljoen SHIB-tokens hun oorspronkelijke waarde hebben herwonnen als direct gevolg van de recente prijsactie.

Bron: IntoTheBlock

Deze uitzonderlijke prijsbeweging vond eerder vandaag plaats toen SHIB een cruciaal weerstandsniveau doorbrak op $0,000007, wat resulteerde in een opmerkelijke stijging van 4,6% binnen slechts 30 minuten. Deze doorbraak maakt deel uit van een groter herstel in de prijs van de Shiba Inu-token, na een eerdere daling van $0,0000054 slechts een week geleden.

In het licht van deze significante doorbraak zijn meer dan 1 biljoen SHIB-tokens overgegaan van verlies naar winst, wat de omvang van de rally illustreert. Sinds de daling van vorige week heeft de prijs van SHIB een indrukwekkende stijging van 34% doorgemaakt, waardoor 18,58 biljoen SHIB-tokens in winstgevend gebied zijn beland. Opmerkelijk genoeg vertegenwoordigt deze stijging een aanzienlijke 40,9% van alle “winstgevende” Shiba Inu-tokens in omloop.

Bron: Coinmarketcap

Met het huidige bullish momentum achter Shiba Inu kijken velen vol spanning toe of deze buitengewone prijsactie zal voortduren. Deze mini-rally heeft zeker het optimisme onder SHIB-tokenhouders vernieuwd, van wie velen geduldig hebben gewacht op een ommekeer na langdurige perioden van achteruitgang.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!