Analist voorspelt 100% stijging voor deze memecoin

De veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft aangegeven dat één bepaalde memecoin waarschijnlijk met meer dan 100% zal stijgen ten opzichte van de huidige prijs.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelde zijn 195.900 volgers op Twitter dat de memecoin Pepe (PEPE) op het punt staat om te verdubbelen in waarde.

Met behulp van Fibonacci-retracementniveaus, een methode van technische analyse voor het bepalen van de steun- en weerstandsniveaus van activa, voorspelt de analist dat Pepe zal stuiteren naar een prijs van $0,00000234, wat het .50 Fibonacci-niveau is. Hij tweette het volgende:

“PEPE: Gisteren meer aan mijn bestaande positie toegevoegd, ik denk dat dit uiteindelijk naar de .50 fib gaat, maar een lagere high zal maken (en ik zal onderweg ook winst nemen). Ik denk nog steeds dat dit uiteindelijk veel lager gaat, maar een lagere hoogte/uitgangspomp lijkt mij waarschijnlijk.”

Pepe wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,00000116, meer dan 2.000% hoger dan de laagste prijs van $0,0000000551 dat het op 18 april bereikt had.

Vervolgens keek de analist naar de Bitcoin koers. Sherpa voorspelt dat de koningsmunt dagen, zo niet weken, waarschijnlijk rond de $25.000 zal blijven hangen voordat hij naar boven gaat. Hij zei het onderstaande:

“BTC: Zie geen echte veranderingen op hogere termijnen; zou niet verbaasd zijn om meer rond de $25.000 te zien. Als dat de bodem is, verwacht ik daar enkele dagen/weken consolidatie en daarna hogerop.

Toch nog onzeker.”

Zijn grafiek toont het 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA), een indicator die door handelaren wordt gebruikt om de korte- tot middellangetermijntrend van een activum te bepalen, stijgend naar het prijsniveau van $25.391, wat ook het .382 Fibonacci-niveau is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!