Dit is dé grootste kans voor de volgende bullmarkt, volgens analist

De op de voet gevolgde handelaar en analist, bekend als Kaleo op Twitter, heeft onlangs aan zijn ruim 590.000 volgers dat er één sector in de crypto-industrie is die stilletjes de grootste kans biedt voor de volgende bullmarkt.

De pseudonieme handelaar vertelde zijn volgers dat hij optimistisch is over non-fungible tokens (NFT’s), deels omdat de sector tot nu toe niet op de radar van de toezichthouders staat. Hij zei het volgende:

“Een van de redenen waarom ik het meest optimistisch ben over de NFT-ruimte die de volgende bull-cyclus ingaat, is dat er momenteel de minste regelgevende controle tegen is.

Zal er een dag komen waarop bedrijven als OpenSea en Blur te maken krijgen met soortgelijke rechtszaken als wat we zien tegen Coinbase, Binance, enz.?

Ja.

De totale crypto-marktkapitalisatie is ~$1,1 biljoen.

De totale NFT-marktkapitalisatie is minder dan 1% van dit aantal, met een waarde van ~ $10 miljard.

Bovendien bedroegen de totale maandelijkse verkoopvolumes voor NFT’s vorige maand slechts $809 miljoen, wat ~0,01% is van het totale verkoopvolume van de cryptomuntenmarkt.

Het punt is dat de SEC veel grotere vissen heeft om te vangen. NFT’s zijn hun middelen nog niet waard.”

Kaleo zei dat het gebrek aan regelgevend toezicht op NFT’s betekent dat er minder wrijving in de sector zou moeten zijn, wat volgens hem gelijk staat aan meer groei.

De handelaar gaf ook aan dat NFT’s voor gewone mensen het gemakkelijkst te begrijpen zijn, wat gemakkelijker zou kunnen leiden tot een bredere acceptatie. Hij sloot zijn betoog af met:

“NFT’s hebben ook de laagste intuïtieve toegangsdrempel voor de gemiddelde persoon – wat betekent dat mensen het idee van digitale verzamelobjecten begrijpen. Het is voor hen logischer dan een willekeurig hondenmuntje kopen en bidden.

Dus hoewel het gemakkelijk is om de NFT-marktplaats te negeren omdat ‘er geen volume is’, zult u uzelf in de volgende cyclus buitenspel zetten voor grote kansen. Alles is saai, totdat het dat niet meer is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!