TRON bereikt nieuwe mijlpaal van 10 miljoen dagelijkse transacties

Het TRON (TRX) -netwerk, een gedecentraliseerd platform dat streeft naar het creëren van een gedecentraliseerd internet, heeft onlangs een recordaantal dagelijkse transacties gezien, waarbij op een enkele dag een ongekend aantal van 10.935.762 transacties werd verwerkt.

De gegevens over deze prestatie werden voor het eerst gedeeld door TRON-oprichter Justin Sun, die verklaarde dat deze mijlpaal een belangrijke prestatie is voor TRON en een indicatie van de groeiende populariteit en bredere acceptatie van het protocol in de sector. Hij tweette het volgende:

“Ondanks de crypto-winter blijft TRON verwachtingen overtreffen en indrukwekkende groei vertonen. Het netwerk bereikte gisteren een nieuw recordhoogte in dagelijkse transacties, met 10.935.762 verwerkte transacties.”

Volgens Sun is de stijging in activiteit op TRON een bewijs van het onvermoeibare werk van het team en de blijvende veerkracht van het protocol, met name in een uitdagende marktomgeving.

Toch is het TRON-team niet van plan om het de komende tijd rustig aan te doen. Sun sprak over de ambitieuze doelen van het team voor het komende jaar, waaronder het streven om het transactievolume van het protocol te verdubbelen.

Sun merkte op dat hij verwacht dat het groeiende aantal transacties zal bijdragen aan de inkomsten van het protocol, wat aantoont dat “de fundamenten van TRON sterk blijven, zelfs in een uitdagende markt.”

Door het belang van voortdurende vooruitgang en tastbare resultaten te benadrukken, benadrukte Sun de inzet van TRON om tastbare resultaten te behalen als strategie om de crypto-winter te doorstaan. Hij spoort de TRON-gemeenschap dan ook aan om betrokken te blijven en uit te kijken naar verdere updates naarmate het protocol vordert met zijn ambitieuze plannen voor het jaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: Tron Nieuws.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!