Handelaar verdient meer dan $400k met memecoins, zoals SHIB en PEPE

Volgens een recent rapport heeft een slimme cryptocurrency-handelaar geprofiteerd van de prijsvolatiliteit van enkele populaire memecoins, waaronder Shiba Inu (SHIB), PepeCoin (PEPE) en andere altcoins, om adembenemende winsten te behalen.

De update die werd gedeeld door OnchainDataNerd onthulde dat de handelaar, simpelweg Meme Lord genoemd, binnen drie jaar een oorspronkelijk kapitaal van $30.000 heeft omgezet in maar liefst $450.000 met vroege investeringen in verschillende tokens, waaronder SHIB en PEPE.

Volgens de tweet van OnchainDataNerd heeft de handelaar een winst gemaakt van $60.000 door het verhandelen van Shiba Inu, wat overeenkomt met 22x het geïnvesteerde kapitaal in 2021. De pseudonieme Twitter-gebruiker voegde eraan toe dat de Meme Lord nog hogere winsten had kunnen behalen als hij niet eerder uit de handel was gestapt in mei.

Opmerkelijk is dat de onbekende Meme Lord in maart 2021 $2.500 aan ETH heeft gebruikt om SHIB te kopen. Daarnaast is de investeerder ook een van degenen die PEPE opgemerkt hebben vóór de historische prijsrally in mei 2023 en heeft tot nu toe enorme winsten behaald van 14x. Volgens de thread kocht de handelaar miljarden PEPE op 17 april en verkocht hij een groot deel op 5 mei, nadat Binance de cryptomunt had genoteerd.

Met nog steeds 14 miljard PEPE in de portemonnee van de whale op het moment van schrijven, wordt gezegd dat de investeerder al $70.000 winst heeft gemaakt met zijn oorspronkelijke verkopen.

Zijn grootste winst komt echter voort uit een investering van $300 USDC in $TSUKA in mei 2022, zo schreef OnchainDataNerd. De Meme Lord zou $250.000 winst hebben gemaakt door een deel van zijn $TSUKA-tokenbezit te verkopen in juli, wat een 1000x betekent.

Deze enorme winsten die de onbekende whale heeft behaald door het verhandelen van memecoins zoals SHIB, geven aan dat iedereen miljoenen dollars kan verdienen door vroeg te investeren in cryptocurrencies. Het is echter heel belangrijk om de juiste munten te kiezen, samen met een dosis geluk.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!