ETH balans op crypto exchanges bereikt historisch dieptepunt, volgt de Ethereum koers? Nu Ethereum kopen of investeren onbekende crypto met potentie x20 te gaan

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Net als andere grote cryptocurrencies heeft Ethereum 2023 sterk ingezet. Vanaf het begin van dit jaar is de waarde van ETH al met meer dan 55% gestegen. Als de tweede grootste crypto, heeft Ethereum de vruchten geplukt van het positieve momentum in de bredere cryptomarkt. Dit heeft als effect dat onbekende crypto met potentie eveneens kan meeliften, zoals de nieuwe memecoins $WSM en $AI. 

Er zijn verschillende factoren die dit positieve momentum in de cryptomarkt hebben veroorzaakt. Voornamelijk Amerikaanse oorzaken: het verwachte einde van de verkrappingscyclus van de Fed, de dreigende recessie en de bankencrisis in de Verenigde Staten. 

Deze financiële onzekerheid heeft veel beleggers naar de cryptomarkt gestuurd, op zoek naar alternatieven voor het traditionele systeem. Recent zijn memecoins de nieuwste trend voor enorme winsten die niet meer te vinden zijn bij de grootste crypto zoals Ethereum en Bitcoin. 

Ethereum koers stijgt sinds het begin van het jaar

Een van de redenen achter de stijging van de Ethereum koers is de invoering van de Shappella hard fork, die de Ethereum koers een snelle stijging heeft gegeven. Op dit moment wordt ETH getrade rond de $1.800.

Ondanks dit positieve momentum, ligt Ethereum nog steeds ongeveer 62% lager dan zijn recordhoogte van $4.800 dat in 2021 werd bereikt. Dit betekent dat de ETH token nog steeds aanzienlijke groei heeft, als de cryptomarkt dit jaar bullish blijft.

Ethereum op weg naar nieuwe hoogtepunten dit jaar?

De vraag is nu: kan Ethereum dit jaar de grens van $10.000 bereiken? Dit is meer dan vijf keer de huidige waarde van de ETH token.

Deze verwachting kan misschien ver van de huidige realiteit  lijken van Ether, maar het is mogelijk dat de token deze mijlpaal de komende jaren bereikt.

Voor beleggers die aanzienlijke winsten willen behalen in een beperkte tijd, kan het interessant zijn om zich te richten op pre-sales van cryptocurrency. 

Pre-sales en crypto kunnen risico met zich meebrengen, vooral wat betreft de betrouwbaarheid van de teams achter de projecten. Desondanks kan investeren in crypto pre-sales erg winstgevend blijken te zijn als we kijken naar Pepe, Shiba Inu en Dogecoin. 

Als de roadmap wordt voltooid, ontvangen investeerders meestal hun geïnvesteerde bedrag terug met een verveelvoudiging van 100, 200 of zelfs 500% of meer, afhankelijk van het succes van de token.

Wall Street Memes (WSM) – Onbekende crypto met potentie x20 te stijgen

De nieuwste onbekende crypto met potentie om x20 te stijgen is vandaag gelanceerd, de Wall Street Memes token ($WSM). De Wall Street memecoin wordt aangeprezen als de ultieme memecoin, als je de volgende grote memecoin zoekt zoals Pepecoin, Dogecoin of Shiba Inu, dan is dit het moment.

Binnen minuten na de aankondiging van de lancering werd er $100.000 opgehaald bij enthousiaste investeerders. De oprichters van WSM haalden in 2021 maar liefst $2,5 miljoen op toen ze de succesvolle Wall Street Bulls NFT collectie van 10.000 stuks lanceerden, die binnen 32 minuten uitverkocht was. 

Wall Street Memes heeft een hechte community van 1 miljoen leden, wat bijna garandeert dat het $WSM token op eersteklas crypto exchanges zoals Binance zal worden genoteerd.

De gigantische merkbekendheid van Wall Street Memes in de financiële wereld en onder particuliere beleggers, maakt deze nieuwe onbekende crypto met potentie de ultieme memecoin. 

>>> Nu naar de presale van Wall Street Memes <<<

AiDoge (AI) – Nieuw AI-meme platform met $AI token

AiDoge is een nieuwe crypto presale die al even aan de gang is, maar je nu nog op tijd voor bent om in te investeren. AiDoge heeft al de aandacht weten te trekken van duizenden investeerders en er zijn intussen miljoenen geïnvesteerd in deze nieuwe memecoin. 

Het team achter AiDoge is bezig met het opzetten van een platform waarbij AI wordt ingezet voor het genereren van memes. Het idee is simpel: je voert een bepaalde tekst in, en de AI levert je een bijpassende meme. 

Eenmaal in het bezit van deze meme, kun je er verschillende kanten mee op. Uiteraard kun je deze delen op je eigen sociale media. Maar misschien is het beter om je meme te posten op de openbare wall van AiDoge.

Deze wall is een plek waar iedereen de door AiDoge gegenereerde memes kan plaatsen. Daarna kunnen anderen stemmen op deze memes. De memes die de meeste stemmen ontvangen, worden beloond met AI tokens. Zo kun je met je memes zelfs geld verdienen.

De presale van AiDoge heeft inmiddels al meer dan $14,7 miljoen opgebracht, wat een indrukwekkend succes is. Het project heeft als doel een bedrag van $14,9 miljoen te bereiken. Dit betekent dat als je overweegt te investeren in dit veelbelovende project, je niet lang meer hebt om je beslissing te maken.

>>> Nu naar de presale van AiDoge <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!