Deze twee altcoins laten bullish signalen zien, volgens Santiment

Crypto-analyseplatform Santiment beweert dat een Ethereum (ETH)-gebaseerde altcoin op basis van on-chain gegevens tekenen vertoont van een mogelijke opleving. Brian Quinlivan, de marketingdirecteur van Santiment, zei dat het interoperabele blockchain-spel Illuvium (ILV) een mogelijk bullish signaal afgeeft te midden van een sterke stijging in on-chain transactievolumes.

Op donderdag vond een whaletransactie plaats van $14 miljoen, de grootste sinds juli 2022. Volgens Quinlivan viel de piek in de on-chain transactievolumes van Illuvium samen met de mogelijkheid dat de tokenprijs van het interoperabele blockchain-spel het dieptepunt heeft bereikt. Het onderstaande werd aangegeven:

“Illuvium is snel gezakt sinds de grote stijging naar meer dan $106 begin februari. Nu weer onder de $47, is er bezorgdheid dat het aanbod op beurzen gestaag is gestegen sindsdien en nu op 14,5% ligt.

Je zult merken dat het on-chain transactievolume voor het ILV-netwerk enorm is gestegen als gevolg van deze transactie van $14,0 miljoen, het hoogste niveau in ongeveer 14 maanden.

Dit zou potentieel een bullish signaal kunnen zijn, gezien het feit dat dit gebeurt tijdens wat een mogelijk bodemgebied kan zijn voor de prijs.”

Illuvium wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen een prijs van $46,90.

Wat betreft Lido DAO (LDO) zei Quinlivan dat hoewel het Ethereum liquid staking-protocol dit jaar verschillende grote on-chain transacties heeft gezien, het aanbod op beurzen relatief laag is voor een altcoin. Het volgende werd hierover gemeld:

“Lido Dao heeft dit jaar verschillende zeer grote bewegingen op zijn netwerk gehad.

Zozeer zelfs dat deze massale overdracht van de ene zelfbewaar-wallet naar de andere geen significante stijging in het transactievolume heeft veroorzaakt.

Wat we wel weten, is dat het aanbod op beurzen voor LDO net onder de 6% ligt, wat relatief sterk is voor een altcoin.”

Lido DAO wordt verhandeld tegen een prijs $2,01 op het moment van schrijven.

Illuvium en Lido DAO zijn beide altcoins waar Santiment naar kijkt voor mogelijke koersbewegingen. Terwijl Illuvium tekenen van een mogelijke opleving vertoont op basis van on-chain transactievolumes, heeft Lido DAO een relatief laag aanbod op exchanges, wat gunstig kan zijn voor de altcoin. De markten blijven deze ontwikkelingen nauwlettend volgen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!