Gala lanceert grote upgrade en begint met een airdrop

Gala Games, een platform voor blockchain-gaming, is een nieuwe fase ingegaan met de lancering van een enorme contractupgrade voor het ecosysteem. Een nieuw tijdperk voor het Gala Games-ecosysteem brengt een nieuw contract en token met zich mee, samen met een aanzienlijke vermindering van het totale aanbod.

Na de implementatie hiervan zal de nieuwe v2 1:1 worden uitgegeven aan alle GALA-holders als het nieuwe en verbeterde token voor het Gala Games-ecosysteem, en alle ondersteuning en functionaliteit voor de oorspronkelijke GALA-token zullen tegelijkertijd worden stopgezet. Het onderstaande werd op Twitter aangekondigd:

“De V2-upgrade is bijna voltooid! We verifiëren de laatste details aan de achterkant voordat het script wordt gestart om de saldi te versturen – eerst naar exchanges en vervolgens naar iedereen. Dit zal enige tijd in beslag nemen!”

Ter viering van deze mijlpaal heeft Jason Brink, de president van blockchain bij Gala Games, enkele uren geleden op Twitter aangekondigd dat de V2-upgrade bijna voltooid is en dat het script klaarstaat om de saldi te versturen – eerst naar exchanges en vervolgens naar iedereen. Terwijl gebruikers wachten op de distributie van de v2-token, gaf Brink onlangs een update: de uitgifte van GALA v2 is nog steeds gaande en kan enkele dagen duren om te voltooien.

Het Gala Games-team heeft aangekondigd dat het begonnen is met een enorme burns, zoals het de gemeenschap beloofde direct nadat de enorme contractupgrade van kracht werd. Het volgende werd door Gala Games aangegeven:

“De upgrade van het $GALA-contract markeert het begin van een nieuw tijdperk voor @GoGalaGames. We houden ons aan onze toezegging aan onze gemeenschap 🔥$GALA in brand!🔥”

In overeenstemming met de belofte om twee miljard tokens gedurende het jaar te burnen, heeft het team eerst vier keer 500.000.000 tokens geburnd. In de zoektocht naar verbeteringen heeft het vervolgens nog eens 3.961.582.987 tokens geburnd, wat overeenkomt met de totale inkomsten in GALA die het ooit heeft ontvangen.

Om het scenario van “dumpen en vertrekken” volledig te neutraliseren, heeft het Gala Games-team besloten bijna het volledige reservevermogen te burnen. Daarom is er nog eens 15.000.000.000 tokens geburnd, wat het grootste deel van de reserves vertegenwoordigt, wat impliceert dat het geen aanzienlijk deel van het tokenaanbod meer zal beheersen.

Alles bij elkaar opgeteld komt dit neer op 20,96 miljard tokens die zijn verbrand bij de lancering van het V2-contract. Ondertussen heeft de prijs nog niet gereageerd op de enorme burning van tokens en is deze in de afgelopen 24 uur met 1% gedaald tot $0,03.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!