Dit kan een van de best presterende altcoins worden in de volgende cycle, aldus Coin Bureau

Een veel gevolgde crypto-analist beweert dat een bepaalde altcoin het potentieel heeft om een topperformer te worden in de volgende marktcyclus.

In een nieuwe video-update zei Guy Turner, de presentator van Coin Bureau, dat Aptos (APT) concurrent Sui (SUI) het vermogen heeft om andere digitale activa te overtreffen tijdens de komende bull-markt. Guy gaf het volgende aan:

“SUI zou heel goed een van de best presterende cryptocurrencies kunnen worden in de volgende cyclus.”

Hoewel Turner op de lange termijn optimistisch is over SUI, gaf hij aan dat het layer-1 project ook aanzienlijke verkoopdruk kan ondervinden tijdens de drie fasen van tokenontgrendeling, die plaatsvinden tussen november van dit jaar en mei 2025. Hieraan voegde Guy het onderstaande toe:

“Er zal een enorme ontgrendeling van tokens plaatsvinden in november van dit jaar, in mei volgend jaar en in mei 2025. Dit kan leiden tot aanzienlijke verkoopdruk, gezien het feit dat SUI voor $0,03 per stuk is verkocht aan (Andreessen Horowitz) en voor $0,10 per stuk aan andere crypto (venturekapitaalbedrijven). Het is ook mogelijk dat er verkoopdruk zal zijn van de gewone mensen die hebben deelgenomen aan de SUI-tokenverkopen op KuCoin, OKX en Bybit, gezien dat zij het voor vergelijkbare prijzen hebben verkregen.”

Guy ging verder met te zeggen dat ondanks de grote interesse in SUI, de prijs nog steeds relatief laag is. Volgens de analist zou de tegenvallende prestatie van SUI te wijten kunnen zijn aan het feit dat het werd uitgebracht tijdens een bear market en dat de prijs een boost zou moeten krijgen zodra Hong Kong crypto-richtlijnen voor particuliere investeerders invoert. Guy ging verder:

“Ongeacht de schijnbare interesse in SUI, heeft de prijs tot nu toe niet gepresteerd. Ter verdediging van SUI is het project gloednieuw en gelanceerd midden in een crypto bear market. De focus van SUI op Azië zou ook de prijs kunnen stimuleren zodra Hong Kong op 1 juni zijn cryptoregels voor particuliere investeerders invoert.”

SUI wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $1,22 met een stijging van meer dan 8% gedurende de afgelopen 24 uur.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!