Altcoins kunnen tot wel 50% dalen, aldus analist

De populaire cryptostrateeg Altcoin Sherpa heeft onlangs zijn volgers gewaarschuwd dat altcoins op het punt staan ​​een grote neerwaartse beweging te maken. Hij gaf aan dat altcoins tot wel +50% kunnen dalen ten opzichte van hun huidige prijzen.

De analist gaf echter aan dat er waarschijnlijk bounces zullen zijn op weg naar beneden als ze de belangrijkste ondersteuningsniveaus overschrijden. Hij zei het volgende:

“Het is mogelijk dat altcoins nog een daling van 30% -50% door gaan maken om op de lange termijn vanaf hier te vertrekken. Als dat gebeurt, zullen er tussendoor bounces zijn.

Eerlijk gezegd bevinden de prijzen zich momenteel op steunniveaus, dus we verwachten hier over de hele linie een stijging.”

Volgens de handelaar kan de memecoin $PEPE binnenkort bouncen na een instorting van ongeveer 67% ten opzichte van zijn hoogste punt aller tijden.

Om dit standpunt kracht bij te zetten, gaf de analist aan dat een samenloop van technische indicatoren, waaronder de Fibonacci-retracementniveaus en het zichtbare bereik van het volumeprofiel (VPVR), suggereert dat de memecoin getuige zou kunnen zijn van een korte termijn rally. Hij zei het onderstaande:

“$PEPE: Ik denk dat dit een ondersteuningsgebied is; verwacht dat de prijs zal stuiteren. Fib-niveau + hoger volumegebied op VPVR, S/R-niveau. Ik weet niet zeker hoe hoog het gaat, maar laten we eens kijken.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!