5 manieren om geld te verdienen met Crypto in 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Wil je je passieve inkomen uit Bitcoin en crypto een boost geven? Wilt u weten wat de snelste manier is om de bitcoin-inkomsten die u nu ontvangt te activeren? Er zijn meer mogelijkheden voor passief inkomen als gevolg van de enorme populariteit van cryptocurrencies.

Het doel van het genereren van een residueel inkomen met bitcoin is om continu geld te verdienen zonder actieve betrokkenheid. In plaats van buitensporige handelsrisico’s te nemen, tijdrovende inspanningen te leveren of uw Bitcoin inactief te laten zijn, kunt u deze nu zo lang aan het werk zetten als u wilt. Bouw de situatie geleidelijk op. Als ze eenmaal zijn opgezet, blijven ze inkomsten voor u genereren zonder enige inspanning van uw kant. Om u op weg te helpen, volgen hier enkele suggesties voor het ontwikkelen van passieve inkomstenopties voor cryptocurrency. Er kunnen veel automatisch terugkerende inkomstenstromen worden gegenereerd door een aantal verschillende benaderingen te combineren.

1. Crypto-mining

2. Affiliate-programma

3. NFT’s

4. Crypto-spellen

5. Airdrops

Crypto-mining

AMGCrypto is een van ’s werelds toonaangevende cloud mining-bedrijven en een vertrouwde partner. Sinds 2022 levert AMGCrypto vertrouwde cloud mining-diensten in meer dan 176 landen. En er zijn momenteel 3726.000 gebruikers die cryptocurrency verdienen op AMGCrypto. Als een van de beste wereldwijde providers probeert AMGCrypto de cloud mining-ervaring van gebruikers veilig en comfortabel te maken.

Voordeel:

  • Meld u aan en ontvang direct een bonus van $12.
  • Hoge winstgevendheidsniveaus en dagelijkse uitbetalingen.
  • Er zijn geen andere service- of administratiekosten.
  • U kunt meer dan 6 extra valuta’s genereren met behulp van het platform.
  • Met het partnerprogramma van het bedrijf kunt u vrienden doorverwijzen en tot $3.000 aan verwijzingsbonussen verdienen.
  • McAfee®-beveiliging. Cloudflare® Beveiligingsbescherming.
  • Ondersteund door een 100% uptime-garantie en goede technische ondersteuning die 24/7 beschikbaar is.

Voor meer details, Website: https://www.amgcrypto.com

Affiliate-programma

Verwijs vrienden door om hoge beloningen te ontvangen U kunt geld verdienen met verschillende partnerprogramma’s voor cryptocurrency door mensen naar hun website te verwijzen. Aanmelden voor het affiliate programma is gratis. Na het aanmaken van een account krijg je een speciale link. U kunt beginnen met het delen van URL’s op onder andere websites, blogs, forums en sociale media. U wordt beloond telkens wanneer iemand zich aanmeldt of een aankoop doet via uw link.

Het potentieel voor snelle groei en winst is een groot voordeel. Bovendien kunnen gouden bonussen dagen, weken, maanden of zelfs jaren blijven hangen nadat je al je harde werk hebt gedaan. Of je nu een blog runt, een website hebt of een grote aanhang hebt op sociale media, affiliate marketingprogramma’s zijn een geweldige manier om een ​​serieus passief inkomen te genereren.

Op het AMGCrypto-platform kun je ervoor kiezen om geld te verdienen door de website aan anderen voor te stellen. U kunt beginnen met geld verdienen, zelfs zonder te investeren. U kunt tot 7% ​​verdienen van wat ze aan elke bestelling uitgeven. U kunt geweldige verwijzingsbonussen verdienen door de link te kopiëren en te delen met uw vrienden.

Voor meer details, Website: https://www.amgcrypto.com

NFT’s

Non-fungible tokens, of NFT’s, zijn unieke activa die zijn opgeslagen in een digitaal grootboek. NFT’s hebben de uitstekende eigenschap dat de investering die u opslaat van onschatbare waarde kan zijn. U kunt voor alles NFT’s maken, inclusief video, digitale ontwerpen, fotografie, muziek, games en GIF’s. Een NFT maken is eenvoudig. Op websites zoals OpenSea kunt u een account aanmaken en het stapsgewijze muntproces volgen (wat extra gaskosten met zich meebrengt). Ondanks dat het een nieuw bedrijf is, zijn de inkomsten van NFT al boven de $10 miljard geschoten. Je hebt nog steeds toegang tot de locatie. Houd er rekening mee dat het produceren van NFT’s die zullen worden verkocht een voorafgaande investering in tijd en muntkosten vereist.

Crypto-spellen

Terwijl het online spelen van bitcoin-spellen steeds populairder wordt, zouden de mogelijkheden voor passief inkomen moeten groeien. Er zijn verschillende crypto-spellen beschikbaar, en veel daarvan bieden beloningen voor het gebruik van verschillende soorten crypto. Axie Infinity, The Sandbox, Gods Unchained, Ethermon en Pegaxy zijn slechts enkele van de gevarieerde spellen.

Airdrops

Vóór een Initial Coin Offering zouden cryptoprojecten airdrops gebruiken als marketingstrategie om hun circulatie en populariteit (ICO) te vergroten. Dit houdt in dat er gratis exemplaren van het oorspronkelijke token van het project worden weggegeven aan potentiële gebruikers. Als gevolg hiervan krijgt de pas meer aandacht en circuleert hij op grotere schaal voordat hij in de verkoop gaat. Airdrops zijn er in verschillende vormen. Sommige bieden u alleen tokens om uw portemonnee aan te sluiten, terwijl andere u eenvoudige vereisten laten uitvoeren, zoals de socialemediapagina van het project. Hoewel airdrops onvoorspelbaar zijn of zelden grote winsten opleveren, kunnen ze een leuke manier zijn om uw cryptocurrency-bezit te diversifiëren. Conclusie Als u op zoek bent naar een nieuwe benadering van cryptovaluta met passief inkomen, hebben we zes eenvoudige methoden toegevoegd waarmee u snel een groot inkomen kunt verdienen. Begin veel te maken zonder spanning, want ze nemen niet veel tijd in beslag. U kunt gemakkelijk meer geld verdienen zonder enige moeite te doen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!